Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Διέρρευσαν εικόνες του ανανεωμένου Model Y

 Σχολιάστε 
2.004 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2024)
Διέρρευσαν εικόνες του ανανεωμένου Model Y

- Μετά την πτώση των πωλήσεων, έρχεται ανανέωση για το Model Y
- Ο Musk αρνείται ότι θα βγει το 2024, γιατί έχει πολλά απούλητα μοντέλα να δώσει
- Με αλλαγές στην καμπίνα και τη σχεδίαση α λα Model 3 Highland

Μετά την πτώση των πωλήσεων, έρχεται ανανέωση για το Model Y

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ανανέωση του Tesla Model 3, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχαμε παρα σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών σχετικά με το ανανεωμένο Model Y. Το άλλοτε best seller της φίρμας, είδε ραγδαία πτώση στις πωλήσεις του τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα η ανανέωση του να είναι μονόδρομος.

Ο Musk αρνείται ότι θα βγει το 2024, γιατί έχει πολλά απούλητα μοντέλα να δώσει

Ο Mr. Tesla πάντως, πρόσφατα αρνήθηκε την έλευση του μοντέλου μέσα στο 2024, κάτι που δε προκαλεί εντύπωση, μιας και η πτώση στις πωλήσεις του μοντέλου έχει δημιουργήσει μεγάλο στοκ στο εργοστάσιο της φίρμας στη Γερμανία, που οδήγησε και σε ολιγοήμερο κλείσιμο της εγκατάστασης. Οι άνθρωποι της φίρμας πάντως έκαναν λόγο για εργασίες που θα βελτιώσουν την παραγωγή, όμως είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται χρόνος για να πωληθούν τα running out μοντέλα πριν παρουσιαστεί το ανανεωμένο.

Με αλλαγές στην καμπίνα και τη σχεδίαση α λα Model 3 Highland

Το Juniper, όπως αναφέρεται μέχρι στιγμής το Model Y facelift, φαίνεται στις φωτογραφίες που διέρρευσαν πως θα έχει επιρροές από το ανανεωμένο Model 3, με τα πίσω φώτα να σχηματίζουν το γράμμα C, ενώ θα τα ενώνει μια φωτιζόμενη με LED γραμμή, που θα αναγράφει πάνω της το όνομα της φίρμας και στο κέντρο της θα κρύβει μια από τις κάμερες του μοντέλου.


Η φωτογραφία που διέρρευσε στο εσωτερικό δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες, καθώς φαίνονται πολλά ακάλυπτα καλώδια κάτω από το ταμπλό και το απλό εσωτερικό χερούλι της πόρτας, με τους δύο διακόπτες για το άνοιγμα της θύρας και του παραθύρου και μια λευκή φωτιζόμενη λωρίδα κάτω από το παράθυρο. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν αναμένονται πολλές διαφορές στην καμπίνα σε σχέση με αυτή του M3 Highland.

KIA
SEAT XENOIASTOI