Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Μέσω διαρροής ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες που παρουσιάζουν τα αρχικά σχέδια του Renault 4.

Διέρρευσαν σχέδια του ηλεκτρικού Renault 4

2.925 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2021)

Σχέδια τα οποία δείχνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση που θα έχει το νέο αμιγώς Renault 4 όπου αναμένεται να αναβιώσει από τη γαλλική μάρκα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά την απόφαση της Renault να αναβιώσει ως ηλεκτρικό το 5, η φημολογία που θέλει τη γαλλική μάρκα να κάνει το ίδιο και με το 4 δεν άργησε να ακολουθήσει. Αν και η εταιρεία δεν προχώρησε στην επιβεβαίωση (αλλά ούτε και στη διάψευση) της φημολογίας αυτής, πριν από λίγο καιρό είχε διαρρεύσει ένα λογότυπο το οποίο συνδέονταν με την έλευση του ηλεκτρικού 4.


Εφόσον το Renault 4 αναβιώσει ως ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο της Renault θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων CMF-B.

Εφόσον το Renault 4 αναβιώσει ως ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο της Renault θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων CMF-B.

 
Σήμερα και πάλι μέσω διαρροής, ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες που παρουσιάζουν αρχικά σχέδια του εν λόγω μοντέλου, που μας κάνουν να πιστεύουμε ακόμα πιο έντονα πως η αναβίωση του κλασικού Renault 4 σε μία σύγχρονη ηλεκτρική μορφή θα γίνει πράξη τα επόμενα χρόνια.
 
Σύμφωνα με τις εικόνες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που διέρρευσαν το νέο Renault 4, εκ πρώτης όψης φέρει παρόμοια μορφή σχεδίασης με το πρωτότυπο του 5. Αναφορικά με τις ομοιότητες μεταξύ του παλιού 4 και του νέου αυτές εντοπίζονται στο διακριτικό προφίλ και σχήμα της πίσω κολόνας. Στις διαφορές μεταξύ παλιού και νέου 4 είναι η μεγαλύτερη απόσταση που φαίνεται να έχει από το έδαφος το νέο 4 αλλά και τα προστατευτικά που φέρει στις καμάρες των τροχών.
 
Εφόσον το Renault 4 αναβιώσει ως ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο της Renault θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων CMF-B της εταιρείας και θα μοιράζεται πολλά από τα μηχανικά του εξαρτήματα με το 5. Φυσικά το 4 θα διαφέρει από το 5 στο αγοραστικό κοινό που θα απευθύνεται, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα εισαχθεί στην αγορά της Ευρώπης το 2025.

Hyundai
OPEL