Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Αυτή είναι η νέα Maserati MC20.

Διέρρευσε η νέα Maserati MC20

2.262 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2020)

Η νέα Maserati MC20 κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες, ωστόσο το νέο ιταλικό supercar διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνοντάς μας το διαφορετικό της εμφάνισής του από όλες τις Maserati που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός της MC20 ξεκινάει από το μπροστά μέρος, όπου το αυτοκίνητο έχει σχετικά μαλακές και απλές γραμμές, περιλαμβάνοντας μια μικρή μάσκα συνοδευόμενη από μεγάλες εισόδους αέρα και ένα αεροδυναμικό σπλίτερ. Φυσικά στον πλάι ξεχωρίζουν οι πόρτες του μοντέλου που ανοίγουν προς τα πάνω, ενώ το πίσω μέρος περιλαμβάνει λεπτά φώτα LED, δύο κεντρικά τοποθετημένες στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης και έναν αεροδυναμικό διαχύτη.
 
Οι εικόνες που δημοσιεύονται δείχνουν επίσης και το εσωτερικό της MC20. Η νέα Maserati διαθέτει ένα σετ bucket καθισμάτων με μαύρο και μπλε δέρμα, αλλά και μία ανθρακονημάτινη κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί τα χειριστήρια για του αυτόματου κιβωτίου αλλά και των οδηγικών modes που προφανώς θα υπάρχουν. Άλλα βασικά μέρη της καμπίνας περιλαμβάνουν ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία οθόνη αφής τοποθετημένη χαμηλά στο ταμπλό για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα γνωρίζουμε πως η MC20 θα διαθέτει ένα 3λιτρο twin-turbo V6 κινητήρα που έχει πάρει την ονομασία «Nettuno». Το νέο μοτέρ είναι σε θέση να προσφέρει 630 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και 730 Nm ροπής μεταξύ 3.000 και 5.500 σ.α.λ. Μπορεί να φτάσει έως και τις 8.000 σ.α.λ, ενώ η σειρά ανάφλεξης στους κυλίνδρους κατανέμεται ως εξής 1-6-3-4-2-5. Το βάρος του είναι λιγότερο από 220 κιλά και το μοτέρ συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Getrag και κίνηση στους πίσω τροχούς.
 
Περισσότερα σε λίγες ώρες όταν και η νέα Maserati MC20 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της.

KIA
NISSAN