Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διέρρευσε το νέο ηλεκτρικό σεντάν Toyota bZ3
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο ηλεκτρικό σεντάν Toyota bZ3

2.990 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2022)

Εικόνες του νέου ηλεκτρικού σεντάν που ετοιμάζει η Toyota διέρρευσαν, παρουσιάζοντας την εμφάνιση του νέου bZ3.

Έρχεται το ηλεκτρικό σεντάν της Toyota

Η Toyota έκανε δυναμικό μπάσιμο στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα με το νέο bZ4X και πλέον η ιαπωνική φίρμα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με την έλευση και ενός ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν. Το όνομά του θα είναι bZ3 και σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης οι πρώτες εικόνες από το μοντέλο που θα προσφερθεί στην εκεί αγορά διέρρευσαν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με βάση την πλατφόρμα e-TNGA

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Κίνας οι εικόνες διέρρευσαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, δείχνοντας το αυτοκίνητο από διάφορες οπτικές γωνίες. Σχεδόν σίγουρο πρέπει να θεωρείται το γεγονός πως το bZ3 θα βασίζεται στην πλατφόρμα e-TNGA. Σε ότι αφορά τις διαστάσεις του αυτές θα ορίζονται σε μήκος 4.724 χλστ., πλάτος 1.828 χλστ., και ύψος 1.473 χλστ. Στη βασική του έκδοση το bZ3 θα διατίθεται με 16άρες ζάντες, ενώ το κορυφαίο μοντέλο, που θα είναι και ισχυρότερο θα έχει 18άρες ζάντες.

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ έως 252 ίππους

Μιλώντας για την ισχύ του επερχόμενου ηλεκτρικού, τα κινεζικά μέσα υποστηρίζουν πως στη τοπική αγορά αρχικά θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Μάλιστα λέγεται πως ο ηλεκτροκινητήρας θα είναι ρυθμισμένος με δύο διαφορετικές εκδόσεις ισχύος 185 και 252 ίππων, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται στα 160 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS