Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Hyundai - Kia ετοιμάζουν infotainment νέας γενιάς με τη Samsung!

 Σχολιάστε 
1.272 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2024)
Hyundai - Kia ετοιμάζουν infotainment νέας γενιάς με τη Samsung!

- Οι οδηγοί από το ΙΧ θα μπορούν να χειρίζονται έξυπνες συσκευές που έχουν στο σπίτι τους.
- Σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου θα μπορεί να εντοπιστεί.
- Ο οδηγός μέσα από το ΙΧ θα μπορεί να ελέγχει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
- Το 2026 θα παρουσιαστεί το νέο infotainment.

Νοτιοκορεάτικη συμμαχία για τα συνδεδεμένα οχήματα

Η Hyundai, η Kia και η Samsung συνεργάζονται προκειμένου να αναπτύξουν ένα σύστημα infotainment νέας γενιάς, το οποίο στη συνέχεια θα εξοπλίσει τα αυτοκίνητα των μαρκών του νοτιοκορεάτικου Ομίλου. Όπως ανακοινώθηκε, οι τρεις εταιρείες άρχισαν να εργάζονται για το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, αλλά και για ένα ανοιχτό οικοσύστημα, σε συνεργασία με το κέντρο λογισμικού του Ομίλου Hyundai, 42dot.

Οι οδηγοί από το ΙΧ θα μπορούν να χειρίζονται έξυπνες συσκευές που έχουν στο σπίτι τους

Με λίγα λόγια, τα μελλοντικά αυτοκίνητα Hyundai, Kia και Genesis θα συνδέονται με το οικοσύστημα «SmartThings» της Samsung, που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χειρίζονται έξυπνες συσκευές της Samsung από τα οχήματά τους. Για παράδειγμα, οι οδηγοί θα μπορούσαν να ελέγχουν ασύρματα τα κλιματιστικά Samsung και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές.

Σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου θα μπορεί να εντοπιστεί

 Ομοίως, η συνεργασία θα επιτρέψει στους οδηγούς των Hyundai και Kia να αποκτήσουν πρόσβαση στο «SmartThings Find», μια παγκόσμια υπηρεσία μέσω της οποία παρακολουθείται η τοποθεσία των οχημάτων, χρησιμοποιώντας δεδομένα από εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευές Samsung Galaxy. Εάν ένα μελλοντικό Hyundai ή Kia κλαπεί, θα μπορούσε να βρεθεί οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία.  

Ο οδηγός θα μπορεί να ελέγχει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται

Η Hyundai και η Kia σχεδιάζουν επίσης να εισάγουν νέες υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και μία νέα εφαρμογή για να τις κατεβάζουν. Επίσης, αναμένεται η επέκταση της εφαρμογής SmartThings, η οποία θα επιτρέψει την παρακολούθηση της υγείας των επιβατών εντός του οχήματος μέσω συσκευών Galaxy και φορητών συσκευών, όπως τα smartwatches (έξυπνα ρολόγια χειρός).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Skoda