Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Diesel: Πιο ακριβό από τη βενζίνη – Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο!

Diesel: Πιο ακριβό από τη βενζίνη – Πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο!

9.269 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2022)

Ακριβότερη είναι πλέον η τιμή του diesel από αυτή της αμόλυβδης βενζίνης, μετά το τέλος της επιδότησης στην αντλία που ξεκίνησε να ισχύει από την 1η Οκτώβρη.

Σε τιμή «χρυσού» το diesel

Το… χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, που ήθελε την τιμή του πετρελαίου κίνησης να είναι χαμηλότερη από αυτή της απλής αμόλυβδης βενζίνης είναι πλέον γεγονός. Όπως είχαμε αναφέρει στις αρχές του μήνα, από τη στιγμή που η επιδότηση των 0,15 ευρώ/λτ. στην αντλία αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν από την 1η Οκτωβρίου, το σενάριο που ήθελε το diesel να κοστίζει ακριβότερα από τη βενζίνη ήταν πιο πιθανό από ποτέ. Μάλιστα, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, το σενάριο αυτό δεν άργησε να λάβει σάρκα και οστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο ακριβό το diesel από τη βενζίνη

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που υπάρχουν από το Υπουργείο, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η ψαλίδα μεταξύ diesel και αμόλυβδης έχει ανοίξει στα 0,014 λεπτά. Το πετρέλαιο κίνησης πωλείτο στα 2,024 ευρώ/λίτρο, με την 95άρα αμόλυβδη βενζίνη να έχει μέση πανελλαδική τιμή τα 2,010 ευρώ/λίτρο!

Έπιασε «ταβάνι» στις Κυκλάδες η τιμή του diesel

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, σε μόλις εννέα από τους 51 νομούς της Ελλάδας η τιμή diesel ήταν κάτω από τα δύο ευρώ το λίτρο! Συγκεκριμένα, το ακριβότερο πετρέλαιο βρίσκονταν στο Νομό Κυκλάδων, όπου η τιμή χθες έφτασε τα 2,178 ευρώ/λίτρο.

Σε τιμή «χρυσού» το diesel!
- Πιο ακριβό από τη βενζίνη πλέον!
- Diesel με 2,024 ευρώ/λίτρο, βενζίνη με 2,010 ευρώ/λίτρο!
- Σε εννέα από τους 51 νομούς η τιμή diesel είναι κάτω από τα δύο ευρώ το λίτρο!
- Έπιασε «ταβάνι» στις Κυκλάδες η τιμή του diesel.
Είναι αυτός ένας ακόμα λόγος για να αποχωριστεί κάποιος το diesel αμάξι του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL