Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Aston Martin DBS Superleggera.

Διπλασιασμό παραγωγής θέλει η Aston Martin

1.497 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2018)

Η συνεχής αύξηση των πωλήσεων της έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενθαρρυντικό κλίμα ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη της. Διαβάστε τι θέλουν στην Aston Martin.

Να διπλασιαστεί η συνολική παραγωγή της μέχρι το 2025 θέλει η Aston Martin σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέσω δηλώσεων του επικεφαλής της βρετανικής μάρκας, κ. Andy Palmer στο περιθώριο του GP του Aμπου Ντάμπι.

Η μάρκα είναι κοντά στο να παράξει φέτος 6.400 αυτοκίνητα παρά την γενική μείωση της ζήτησης που παρατηρείται στην αγορά της Κίνας και έχει προβληματίσεις τις περισσότερες εταιρείες. Μάλιστα, η Aston Martin σημειώνει αυτή την στιγμή αύξηση στις πωλήσεις της κατά 118% στην Κίνα, κατά 113% στην ανατολική Ευρώπη και 185% στις ΗΠΑ.
 
Ο ίδιος ο Andy Palmer δήλωσε: «Oι πωλήσεις στην Κίνα δεν ήταν καλές αλλά όχι για μας. Αν εξετάσεις τα δεδομένα θα δεις ότι εμείς είχαμε αύξηση των ποσοστών μας. Όλα πηγαίνουν καλά. Οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και θέλουν περισσότερη εξατομίκευση. Από την άλλη πλευρά, η αυτοκινητοβιομηχανία εμπορευματοποιείται πολύ εξαιτίας της τεχνολογίας.»

Το περασμένο έτος, η Aston Martin σημείωσε κέρδη για πρώτη φορά μετά το 2010 και θέλει τώρα να κάνει το ίδιο και για δεύτερη χρονιά. Παράλληλα, η βρετανική μάρκα προχωρά την κατασκευή των νέων της εγκαταστάσεων στην Ουαλία που λέγεται πως θα αναλάβει την παραγωγή το πρώτου SUV της, το DBX.
 

Autotriti.gr
Citroen