11 φωτογραφίες »

¶κρως ποιοτική η καμπίνα της Stelvio, που ενσωματώνει μια σπορτίφ αισθητική στον premium χαρακτήρα της.

Εσωτερικό: Όμορφη, ποιοτική & πιο hi-tech

72.184 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2020)

Στο εσωτερικό της Stelvio θα συναντήσουμε τις περισσότερες διαφοροποιήσεις και ιδιαίτερα στο κομμάτι της τεχνολογίας, με την κεντρική οθόνη των 8,8`` να είναι πλέον αφής, με νέα εμφάνιση και λογισμικό ώστε να προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις απαιτήσεις του χρήστη, με δυνατότητα φωνητικών εντολών, συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay, ενώ μέσω της εφαρμογής Alfa Connected μπορείτε να δημιουργήσετε WiFi HotSpot για την σύνδεση μέχρι οκτώ συσκευών. Παράλληλα, μπορείτε και να λαμβάνετε στο κινητό σας ειδοποίησες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος. Παράλληλα στο κέντρο του πίνακα οργάνων η νέα οθόνη TFT των 7`` διαθέτει ανανεωμένη διαμόρφωση, για ευκολότερη πρόσβαση στις πληροφορίες.

Συνεχίζοντας, η νέα κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μεγαλύτερους και πιο εύκολα προσβάσιμους αποθηκευτικούς χώρους, καθώς και χώρο ασύρματης φόρτισης. Επίσης νέος είναι και ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων που είναι επενδεδυμένος με δέρμα, καθώς και ο περιστροφικός επιλογέας μέσω του οποίου ελέγχεται το σύστημα πολυμέσων.

Κορυφαία ποιότητα και επαρκείς χώροι
Ποιοτικά, η καμπίνα ντύνεται από κορυφαία υλικά, με πολύ προσεγμένο φινίρισμα και ως αποτέλεσμα ο premium χαρακτήρας της Stelvio γίνεται άμεσα αντιληπτός στον παρατηρητή. Η θέση οδήγησης χαρακτηρίζεται σπορ για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τα βασικά χειριστήρια να βρίσκονται σε σωστές αποστάσεις από τα άκρα του οδηγού της, με το σπορ τιμόνι να ενσωματώνει τα χειριστήρια, όπως και πριν.

Στον τομέα των χώρων η Stelvio είναι μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού και θα καλύψει εύκολα τις μεταφορικές 4 επιβατών. Το πλάτος του πίσω καθίσματος είναι σχετικά περιορισμένο κάτι που σε συνάρτηση με το υψηλό τούνελ μετάδοσης, δυσχεραίνει την μεταφορά ενός επιπλέον επιβάτη. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 525 λίτρων και κανονικό σχήμα πλήρως εκμεταλλεύσιμο, ενώ η πόρτα διαθέτει ηλεκτρομηχανισμό και μπορεί να ελεγχθεί και από την πλευρά του οδηγού από τον σχετικό διακόπτη.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
skoda