Κορυφαίο ποιοτικά, high-tech και ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το εσωτερικό της CLA 250 e.
4 Φωτογραφίες »

Κορυφαίο ποιοτικά, high-tech και ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το εσωτερικό της CLA 250 e.

Εσωτερικό, οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

17.169 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2023)

Κορυφαία ποιότητα & high-tech διάκοσμος


H Mercedes-Benz CLA 250 e είναι ευχάριστη στο δρόμο παραμένοντας σταθερή και ευθύβολη σε μεγάλες ταχύτητες σε ανοιχτό δρόμο.
4 Φωτογραφίες »

H Mercedes-Benz CLA 250 e είναι ευχάριστη στο δρόμο παραμένοντας σταθερή και ευθύβολη σε μεγάλες ταχύτητες σε ανοιχτό δρόμο.

To εσωτερικό της CLA 250 e παρουσιάζει κορυφαία επίπεδα ποιότητας κατασκευής και φινιρίσματος, αλλά και έναν ιδιαίτερα high-tech διάκοσμο με το σύστημα MBUX και τις δύο οθόνες που αναφέραμε να εντείνουν αυτόν τον χαρακτήρα. Οι χώροι παραμένουν ακατάβλητοι μετά την ανανέωση, με το διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια των πίσω να είναι οριακά επαρκής λόγω της κουπέ σχεδίασης, αλλά τον αντίστοιχο για τα πόδια τους να ικανοποιεί και με το παραπάνω. Τέλος ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 390 λίτρων καθώς η μπαταρία έχει κλέψει κάποια λίτρα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις.
 
Στο δρόμο: Σταθερή, άνετη και ασφαλής
H Mercedes-Benz CLA 250 e είναι ευχάριστη στο δρόμο παραμένοντας σταθερή και ευθύβολη σε μεγάλες ταχύτητες σε ανοιχτό δρόμο, αλλά και αρκετά άνετη παρά τη σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησής της. Αυτή μόνο σε έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες θα «ενοχλήσει» με την απόσβεσή της κάτι που οφείλεται στην αύξηση του βάρους της σε σχέση με τις απλές της εκδόσεις. Το βάρος ευθύνεται και για την διαφοροποίηση της συμπεριφοράς της σε δρόμο με στροφές, εκεί όπου έχει χαθεί ελαφρώς το εξαιρετικό της turn-in και η υποστροφική της τάση στο όριο δεν επιτρέπει την χρήση του γκαζιού. Το τιμόνι παραμένει βαρύ και προσφέρει καλή αίσθηση όπως και τα φρένα της, με την απόσταση ακινητοποίησης να είναι 38,4 μέτρα.
 
Η γνώμη μας
+ Eμφάνιση, κατανάλωση, αυτονομία, επιδόσεις, ποιότητα και high-tech εσωτερικό, οδική συμπεριφορά 
- Μικρός χώρος αποσκευών λόγω μπαταρίας

H plug-In Hybrid έκδοση της CLA ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα και το στυλ της, διαμορφώνοντας ένα πλήρες πακέτο με premium υπόσταση, καλές επιδόσεις, υψηλή αυτονομία ως ηλεκτρικό, αλλά και χαμηλές τιμές κατανάλωσης και ρύπων. Βέβαια πάνω απΆ όλα εξακολουθεί να είναι ένα πανέμορφο σχεδιαστικά μοντέλο που ξεχωρίζει στο δρόμο.

Σελίδα 1Δοκιμή: Ανανεωμένη Mercedes CLA 250 e με 218 άλογα
Σελίδα 2Κινητήρας: Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία
Σελίδα 3Εσωτερικό, οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας
Σελίδα 4Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER