2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Αυτόματο Opel Corsa με 100 PS

111.338 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2020)

Αυτομάτως πιο άνετο: Το νέο Opel Corsa στην αυτόματη του έκδοση των 100 ίππων εφοδιάζεται με κιβώτιο οχτώ σχέσεων για να «δυναμώσει» ακόμα περισσότερο την ευκολία χρήσης.


What is new
- 1,2 turbo με 100 ίππους
- Με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων 
- Καίει 7,4 λτ./100 χλμ.
- Από 16.080 ευρώ

Τα «μικρά» έχουν πάψει εδώ και αρκετά χρόνια να είναι λιτά σε τεχνολογίες, ανέσεις και παροχές, με τις τελευταίες αφίξεις της κλάσης μάλιστα, σε αρκετά σημεία να προκαλούν τη ζήλεια σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Πλέον οι αυτόματες εκδόσεις τους έχουν γίνει και αρκετά δημοφιλείς, καθώς εκτός από τη μεταστροφή του κοινού προς τα αυτόματα μοντέλα, οι ίδιες οι εταιρείες φρόντισαν να τα εξοπλίσουν με πιο εξελιγμένα κιβώτια. Το νέο Opel Corsa λοιπόν επωφελείται από το αυτόματο κιβώτιο EAT8 του ομίλου PSA διαμορφώνοντας έναν πολύ ενδιαφέρον συνδυασμό. Μάλιστα το συγκριμένο κιβώτιο βρίσκει εφαρμογή μόνο στις βενζινοκίνητες εκδόσεις των 100 και 130 ίππων. Εμάς στις παρακάτω γραμμές θα μας απασχολήσει η πρώτη.

Από 16.080 ευρώ
Φυσικά η επιλογή της αυτόματης έκδοσης επιφέρει και ένα έξτρα κόστος, το οποίο είναι 1.800 ευρώ, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 16.080 ευρώ από το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Edition, τιμή ανταγωνιστική συγκριτικά με την κατηγορία. Όσον αφορά στον εξοπλισμό προσφέρονται όλα τα απαραίτητα, 5 χρόνια εγγύηση και αυτόματο φρενάρισμα. Με 1.080 ευρώ παραπάνω μπορείτε να αποκτήσετε την πιο πλούσια έκδοση Elegance, που διαθέτει σύστημα infotainment Mirror link με οθόνη 7 ιντσών, αισθητήρα βροχής και φώτων, μεσαία κονσόλα με κεντρικό υποβραχιόνιο, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, LED φώτα και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Παράλληλα η Opel προσφέρει και μια σειρά από προαιρετικό εξοπλισμό, με στοιχεία όπως LED Matrix προβολείς, οθόνη 10 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων και αρκετά ακόμα καλούδια.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center