ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κινητήρας: Οικονομικός ο 1,4 λτ. Boosterjer

17.446 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2024)
Στην πράξη το σύνολο σε κερδίζει με την αμεσότητα και τη γραμμική του απόδοση, προσφέροντας καλές επιδόσεις και χαμηλές τιμές κατανάλωσης.

Στην πράξη το σύνολο σε κερδίζει με την αμεσότητα και τη γραμμική του απόδοση, προσφέροντας καλές επιδόσεις και χαμηλές τιμές κατανάλωσης.

Ο κινητήρας του 1,4 λτ. του Suzuki SX4 S-Cross είναι ο γνωστός 4κύλινδρος Boosterjet, του οποίου η απόδοση ανέρχεται στους 129 ίππους και στα 235 Nm. To σύνολο συνεργάζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, το οποίο αναλαμβάνει να παρέχει ενέργεια σε όλα τα περιφερειακά μέρη (αντλία βενζίνης, κλιματισμό, φώτα, infotainment κλπ), ενώ αποτελείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου που βρίσκεται κάτω από τα μπροστινά καθίσματα, έναν ηλεκτροκινητήρα (μίζα) ISG που εκκινεί και υποβοηθά το θερμικό μοτέρ, καθώς και ένα μετατροπέα ρεύματος . 


Στην πράξη το σύνολο σε κερδίζει με την αμεσότητα και τη γραμμική του απόδοση, προσφέροντας καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με το σφιχτά κλιμακούμενο 6τάχυτο κιβώτιο. Με χαρακτηριστικά ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση και δυνατότητα να υποκαθιστά το θερμικό μοτέρ κάτω από την ταχύτητα των 16 χλμ./ώρα όταν δεν απαιτείται επιτάχυνση, το σύνολο προσφέρει και χαμηλές τιμές κατανάλωσης. Αυτή σε πραγματικές συνθήκες μεικτής οδήγησης, δεν ξεπέρασε τα 6,7 λτ./100 χλμ..
 

 

Σελίδα 1Δοκιμή: Suzuki S-Cross mild hybrid με 129 ίππους
Σελίδα 2Κινητήρας: Οικονομικός ο 1,4 λτ. Boosterjer
Σελίδα 3Εσωτερικό: Δεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι ανθεκτικό
Σελίδα 4Στο δρόμο: Ικανό σε κάθε έδαφος και άνετο
Σελίδα 5Η άποψή μας και Μετρήσεις - Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Mercedes
JEEP