ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τι προβλήματα παρουσιάζει το προηγούμενο VW Polo;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι προβλήματα παρουσιάζει το προηγούμενο VW Polo;

10.118 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2023)

Ήρθε η ώρα να δούμε πόσο καλό παραμένει το ακριβώς προηγούμενο VW Polo στην 5ετία. Δοκιμάζουμε ένα μοντέλο του 2018, το οποίο έχει διανύσει  54.000 χλμ. Το αυτοκίνητο έχει τον χιλιάρη TSI κινητήρα με 115 άλογα και κατά την οδήγηση απουσιάζουν οι τριγμοί, τόσο από τα μηχανικά μέρη όσο και από τα πλαστικά της καμπίνας. Ωστόσο οι εμπρός δίσκοι φρένων χρειάζονται αλλαγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος, μιας και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε επιλέξει διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και προσαρμοστικό cruise control. Τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια.
Η οθόνη πολυμέσων έχει διάσταση 8 ιντσών και είναι έντεχνα ενσωματωμένη στο ταμπλό. Το μόνο παράπονο αφορά στο σύστημα infotainment που ορισμένες φορές κολλάει ελαφρώς, κάτι που συμβαίνει και με τον ασύρματο φορτιστή κινητού, που ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά.



Ο TSI κινητήρας επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χλμ/ώρα μέσα σε 9,5 δευτερόλεπτα και καταναλώνει 5,9 λτ/100 χλμ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων και συνεργάζεται άψογα με το μοτέρ.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου κινητήρα είναι πιο «στρωτή» από αυτή των ατμοσφαιρικών με τα 65 και 80 άλογα. Καλό είναι επίσης να γνωρίζετε πως σύμφωνα με αναφορές τα  DSG κιβώτια διπλού συμπλέκτη ενδέχεται να είναι «απρόθυμα» όταν είναι κρύα.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει 3 ανακλήσεις στο προηγούμενο VW Polo, το 2018, το 2019 και το 2020. Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με τις πόρπες των ζωνών ασφαλείας, η δεύτερη αφορά το χειρόφρενο, και η τρίτη έχει να κάνει με ελάττωμα στα μπεκ καυσίμου. Αν το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει έχει ολοκληρώσει τις ανακλήσεις του, δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε, μιας και τα προβλήματα έχουν επιλυθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD
moto