Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Lamborghini Aventador SVJ

Δύο V12 μοντέλα για το 2021 προανήγγειλε η Lamborghini

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2021)

Ο V12 κινητήρας ζει και βασιλεύει και αναμένεται να εξοπλίσει όχι ένα αλλά δύο μοντέλα που θα παρουσιάσει μέσα στο 2021 η Lamborghini, όπως επιβεβαίωσε επίσημα η μάρκα.

Αν και βρισκόμαστε στην εποχή που θέλουν τους ρύπους να μειώνονται ακόμα και στα supercar, όπως φαίνεται η Lamborghini θα συνεχίσει να αποτελεί το «καταφύγιο» του V12 κινητήρα, έστω και βραχυπρόθεσμα σε πρώτη φάση. Η ιταλική μάρκα γνωστοποίησε τα πλάνα της για το 2021 και επιβεβαίωσε πως θα παρουσιάσει δύο αυτοκίνητα τα οποία θα εξοπλίζονται από το συγκεκριμένο μοτέρ.
 
Η μάρκα δε μίλησε ποτέ για τα εν λόγω μοντέλα που θα ακολουθήσουν και το μόνο που αρκέστηκε να πει σε μία μόνο πρόταση είναι πως αμφότερα θα συνοδεύσουν την Huracan STO που έχει κάνει την εμφάνισή της από την περασμένη χρονιά.
 
Γνωρίζουμε ήδη ότι ο διάδοχος της Aventador θα εξοπλίζεται από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που θα συνδυάζεται με το V12 ατμοσφαιρικό μοτέρ. Το μοντέλο πιθανότατα θα βρίσκεται προς πώληση εντός του 2022, οπότε το ντεμπούτο του μπορεί κάλλιστα να λάβει χώρα μέσα στο 2021, αν και πρόσφατα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως αναμένεται να καθυστερήσει.
 
Μία άλλη περίπτωση που φαίνεται πολύ πιθανή, είναι η ύπαρξη ενός νέου υβριδικού μοντέλου με βάση την Aventador και παρόμοιο με τη Sian περιορισμένης παραγωγής. Λέγεται πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι και αυτό περιορισμένης παραγωγής, ενώ δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για το που θα κυμαίνεται η ισχύς του. Από κει και πέρα η φημολογία φέρνει στο προσκήνιο και άλλα μοντέλα όπως η «καυτή» Urus που βρίσκεται σε εξέλιξη, ακόμα και μία πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Aventador, την Aventador STO.
 
Πλέον μένει να φανεί εάν κάποια από τις παραπάνω εικασίες επιβεβαιωθούν ή η ιταλική μάρκα μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη. Ο χρόνος θα δείξει.  

Toyota
Leasing