ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ποιο από τα δύο concept όμως απεικονίζεται σε αυτή τη φωτογραφία που αποκάλυψε η γερμανική μάρκα;

Ποιο από τα δύο concept όμως απεικονίζεται σε αυτή τη φωτογραφία που αποκάλυψε η γερμανική μάρκα;

Δύο νέα Αudi concept

2.469 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Το νέο A8 δεν θα είναι μόνο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου καθώς η Audi φέρνει δύο νέα μοντέλα concept, εξοπλισμένα με αυτόνομα συστήματα οδήγησης.

Είναι γεγονός ότι το νέο A8 θα αποτελέσει το κύριο σημείο ενδιαφέροντος της Audi στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ωστόσο δίπλα του θα υπάρχουν ακόμη πιο εξελιγμένα τεχνολογικά concepts με αυτόνομα συστήματα οδήγησης επιπέδου 4 και 5 (δηλ. χωρίς τιμόνι και πεντάλ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το πρώτο από τα δύο θα είναι ένα coupe SUV βασισμένο στο E-tron Sportback concept που είδαμε την Ανοιξη στην Έκθεση της Σαγκάης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τις ίδιες διαστάσεις και τρία ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 496 ίππων και φυσικά θα είναι πλήρως ηλεκτρικό. Μέσα στις δυνατότητες του από όσα έχουν γίνει γνωστά, θα είναι να οδηγείται αυτόνομα στους αυτοκινητόδρομους μέχρι και σε ταχύτητες που φτάνουν τα 130 χλμ ενώ θα μπορεί και να αλλάζει λωρίδες κυκλοφορίες χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.
 
Το δεύτερο θα πρόκειται για ένα concept σεντάν μεγάλου μεγέθους, εξοπλισμένο με 4 αυτή τη φορά ηλεκτρικά μοτέρ χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους. Η ηλεκτρική τους αυτονομία θα φτάνει σύμφωνα με διαρροές τα 800 χλμ ενώ η Audi υπόσχεται ότι η σχεδίαση του θα είναι πραγματικά ξεχωριστή τόσο εξωτερικά όσο και στον εσωτερικό του διάκοσμο.

Ποιο από τα δύο concept όμως απεικονίζεται σε αυτή τη φωτογραφία που αποκάλυψε η γερμανική μάρκα; Όπως μαθαίνουμε, πρόκειται μάλλον για το δεύτερο καθώς έχει πιο χαμηλή οροφή και πρόβολο πολύ διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
BIG VANS BEST BUY