Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

EZ-Ultimo: Το κινητό σαλόνι της Renault.

Το νέο πρωτότυπο πρόκειται για ένα αυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το EZ-Ultimo αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Groupe Challenges.

EZ-Ultimo: Το κινητό σαλόνι της Renault

2.365 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

H Renault «παίζει» εντός έδρας στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι κα έχοντας ως στόχο της να εντυπωσιάσει παρουσίασε το τελευταίο της concept το οποίο έρχεται με την ονομασία EZ-Ultimo.

Το νέο πρωτότυπο πρόκειται για ένα αυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί ένα ατομικό κινητό σαλόνι, το οποίο έχει ως στόχο του τη μεταφορά επιβατών από ένα μέρος σε κάποιο άλλο. Μάλιστα η Renault το έχει φανταστεί ως ένα μελλοντικό συνεργάτη ξενοδοχειακών μονάδων, εξωτικών θέρετρων αλλά και αεροπορικών εταιρειών.
 
Όπως προαναφέραμε το εσωτερικό μπορεί να χαρακτηριστεί ως προσωπικό σαλόνι, εξοπλισμένο για να παρέχει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για χαλάρωση. Η πρόσβαση στο εσωτερικό γίνεται από μία αυτόματη ευρεία πόρτα στο πλαϊνό μέρος, ενώ ένα μεγάλο κάθισμα στο στυλ πολυθρόνας περιμένει τους επιβάτες. Αξίζει να σημειωθεί πως η καμπίνα χρησιμοποιεί υλικά όπως ξύλο, μάρμαρο και δέρμα.
Το EZ-Ultimo αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Groupe Challenges και είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 4 ακολουθώντας έτσι τα βήματα και των άλλων ηλεκτρικών πρωτότυπων της Renault όπως είναι τα EZ-Go και EZ-Pro.
 

Mercedes
Fia