Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Καθαρόαιμο και αγωνιστικό το Project Car, της Aston Martin.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καθαρόαιμο και αγωνιστικό το Project Car, της Aston Martin.

Έφθασε το απόλυτο Hypercar

2.752 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Ο «καρπός» της συνεργασίας, μεταξύ της Aston Martin και της Red Bull Racing, το AM-RB001, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι και άφησε άφωνους τους πάντες.

To «εξωτικό» Hypercar που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Aston Martin με τη Red Bull Racing ακούει στο όνομα AM-RB 001 και τα πρώτα 150 μοντέλα προ-πωλήθηκαν πριν καν βγουν στη παραγωγή.

«Διαστημική» σχεδίαση, για το Hypercar που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

«Διαστημική» σχεδίαση, για το Hypercar που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Project Car,είχε ανακοινωθεί στις αρχές του πρωταθλήματος F1, το 2016, σαν αποτέλεσμα της σύμπραξης των δυο εταιρειών. Τώρα έφτασε η στιγμή, που το Hypercar αντίκρισε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας, στο  Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου στο Παρίσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Σε ό, τι αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, το αυτοκίνητο φημολογείται ότι έχει έναν V12 κινητήρα, απόδοσης 1.000 ίππων και χωρητικότητας 7.0 λίτρων. Επίσης θα εξοπλίζεται με ένα σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και η τελική του ταχύτητα αναμένεται να αγγίξει τα 402 χλμ/ώρα .

Όπως δηλώνει η μάρκα, θα κατασκευαστούν συνολικά 175 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 150 θα προορίζονται, λόγω προδιαγραφών, για το δρόμο και τα υπόλοιπα 25 διαθέτουν αγωνιστικές προδιαγραφές για να τρέχουν σε πίστα.
Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2018 και η τιμή της Aston Martin AM-RB 001 θα ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL