Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ποιος είδε τον Verstappen και δεν τον φοβήθηκε.

Έξαλλος ο Verstappen με την ποινή (+vids)

4.002 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2017)

Ποιός είδε τον Oλλανδό και δεν τον φοβήθηκε μετά την ποινή που έφαγε από τους αγωνοδίκες για το προσπέρασμα του πάνω στον Raikkonen. Τι είπαν Horner και Νiki Lauda; Δείτε το προσπέρασμα και την στιγμή που φεύγει από το δωμάτιο.

Ποιος είδε τον Verstappen και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, όταν οι αγωνοδίκες του έδωσαν ποινή 5 δευτερολέπτων θεωρώντας ότι το προσπέρασμα πάνω στον Raikkonen ήταν αντικανονικό επειδή βρέθηκε και με τις τέσσερις ρόδες εκτός πίστας.

Ο Verstappen αν και μπήκε στο δωμάτιο προετοιμασίας για την παρουσίαση των νικητών αναγκάστηκε να φύγει. Λίγο αργότερα δήλωσε: « Eίναι ντροπή να χάνεις το podium έτσι. Είναι ένας ανόητος αγωνοδίκης που πάντα παίρνει την απόφαση εναντίον μου».
Για το συμβάν δήλωσε σχετικά: « Όλοι πηγαίνουν εκτός πίστας τελικά, δεν υπάρχουν όρια. Είναι κάποιος στο βάθρο και τον διώχνεις. Είχα εξαιρετικό αγώνα όμως και είμαι ευχαριστημένος με την 4η θέση. Δεν είναι όμως σωστό για το κοινό. Ελπίζω να μην έρθει κανείς του χρόνου γιατί έτσι το άθλημα δεν έχει λογική».
 
Τον Verstappen υπερασπίστηκαν τόσο το αφεντικό της Red Bull, Christian Horner όσο και ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes Niki Lauda. O Horner δήλωσε: «O Max έκανε μια καλή κίνηση, μια δυνατή κίνηση. Δεν ήταν σωστή η ποινή. Θα έχουμε μια συζήτηση με τους αγωνοδίκες. Ήταν ένα φανταστικό GP και τα θαλάσσωσαν.»

Ο Lauda δήλωσε: «Aυτή η απόφαση ήταν η χειρότερη που έχω δει. Καταστρέφουν το άθλημα με τέτοιες αποφάσεις».

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY