Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Eξελίξεις στον όμιλο FCA.

Eξελίξεις στον όμιλο FCA.

Εξελίξεις στον όμιλο Fiat (FCA)

4.732 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2017)

Mε τον όμιλο FCA να βρίσκεται προς πώληση, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν συνεχώς για το μέλλον και την στρατηγική που θα ακολουθήσουν φίρμες όπως η Alfa Romeo και Jeep.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο που αναφέρουν ότι η Fiat Chrysler Automobiles προσπαθεί να βρει αγοραστή ενώ σύμφωνα με αναφορές θα προσπαθήσει να μην συμπεριληφθούν oι Alfa Romeo και Μaserati μέσα στην αγοραπωλησία. Όπως προκύπτει, θα ακολουθήσουν την ίδια πορεία με την Ferrari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με το Bloomberg, o όμιλος FCA σκέφτεται να επικεντρωθεί σε μοντέλα ευρείας παραγωγής έτσι ώστε να γίνει η πώληση πιο ελκυστική στα μάτια κάποιου πιθανού αγοραστή. Aυτή την στιγμή μια ενδεχόμενη  πώληση των Alfa Romeo και Maserati θα έφερνε έσοδα κοντά στα 7 δις ευρώ ενώ η πώληση και άλλων εταιριών συμπεριλαμβανομένου της Magneti Marelli κ.α θα κόστιζε 5 δις.
 
Aντίθετα, όπως σημειώνουν αναφορές, η Jeep φαίνεται να έχει πολλούς υποστηρικτές μέσα στον όμιλο και η πώληση της φαίνεται αυτή τη στιγμή απίθανη παρά το μεγάλο ενδιαφέρον. Πηγές αναφέρουν ότι η Jeep θα διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην μελλοντική στρατηγική του FCA Group μαζί με τις Chrysler, Dodge και Ram.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen