Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

H εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τα πλάνα της να λανσάρει ένα ηλεκτρικό crossover με ηλεκτρική αυτονομία 482 χλμ.

Επενδύει στα ηλεκτρικά

1.975 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Mε τα ηλεκτρικά να κερδίζουν έδαφος στις πωλήσεις, η Ford δημιούργησε μια ειδική ομάδα που θα ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Τα ηλεκτρικά μοντέλα τα τελευταία χρόνια κερδίζουν σύμφωνα με τις έρευνες ολοένα και περισσότερο έδαφος και για αυτό η Ford ετοιμάζεται να προσφέρει μια νέα γκάμα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.


Τα ηλεκτρικά μοντέλα τα τελευταία χρόνια κερδίζουν σύμφωνα με τις έρευνες ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Τα ηλεκτρικά μοντέλα τα τελευταία χρόνια κερδίζουν σύμφωνα με τις έρευνες ολοένα και περισσότερο έδαφος.


Στο περιθώριο συνέντευξης, η Ford αποκάλυψε ότι δημιούργησε μια νέα ομάδα κάτω από την ονομασία «Team Edison» τιμής ένεκεν του εφευρέτη Τhomas Edison. H oμάδα θα είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά σε αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα και δεν θα ασχολείται με υβριδικά και plug-in.
 
Ο αντιπρόεδρος της Ford για τα αυτόνομα και Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κ. Sherif Marakby δήλωσε: « Βλέπουμε ένα σημείο αλλαγής στις μεγάλες αγορές προς τα ηλεκτρικά μοντέλα με μπαταρίες. Eίναι σημαντικό να έχουμε μια λειτουργική ομάδα που να ασχολείται από την διαμόρφωση της στρατηγικής μέχρι το marketing.»

H εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει τα πλάνα της να λανσάρει ένα ηλεκτρικό crossover με ηλεκτρική αυτονομία 482 χλμ αλλά ο Μarakby επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά βρίσκονται στον ορίζοντα. Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των νέων μοντέλων ή το πότε θα λανσαριστούν αλλά αναμένεται  σύντομα να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
 

ford
Autotriti.gr