Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Οι επίσημες teaser εικόνες του Hyundai Elantra N.

Επίσημες teaser εικόνες του Hyundai Elantra N

2.684 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

Σε εργασιακό οργασμό βρίσκεται η Hyundai η οποία κινείται πολύ γρήγορα σε όλα τα τμήματα του αυτοκινήτου. Τελευταία κίνηση της κορεατικής μάρκας η δημοσίευση επίσημων teaser εικόνων του επερχόμενου Hyundai Elantra N.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που η Hyundai έδειξε στο κοινό τις πρώτες εικόνες της ισχυρότερης έκδοσης Ν του Tucson και η κορεατική μάρκα έκανε ακριβώς το ίδιο και για το Elantra N, δίνοντας μία πιο ξεκάθαρη ματιά στο σπορ σεντάν.
 
Το αυτοκίνητο είναι ακόμα «τυλιγμένο» σε καμουφλάζ, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά στο μπροστινό μέρος. Η μάσκα φαίνεται αισθητά διαφορετική σε σύγκριση με το κανονικό Elantra. Οι αεραγωγοί στις γωνίες του προφυλακτήρα μεγαλώνουν, ενώ το εμπρόσθιο αεροδυναμικό χείλος δίνει μία πιο δυναμική εικόνα. Στο πίσω μέρος δεσπόζει η αεροτομή που έχει κάνει την εμφάνισή της και στις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ενώ highlight αποτελούν οι δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Μηχανικά το πιθανότερο σενάριο θέλει το Elantra N να αποκτά τον τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 275 ίππους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Από κει και πέρα η φημολογία που έχει αναπτυχθεί αναφέρει πως οι Κορεάτες της Hyundai θα έχουν διαθέσιμο και το νέο οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, όπως και ένα εξατάχυτο χειροκίνητο.
 
Τέλος, σε ότι αφορά τα αποκαλυπτήρια αυτά θα γίνουν είτε στο τέλος του 2020, είτε στις αρχές του 2021, όταν και το μοντέλο θα ξεκινήσει την πορεία του στις αγορές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σκέψεις για τον ερχομό του στη χώρα μας.

Autotriti.gr
Citroen