Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Toyota θέλει να επαναφέρει στη «ζωή» το MR2, στα πλαίσια του πλάνου της να διαθέτει τρία sports cars στη γκάμα της.

H Toyota θέλει να επαναφέρει στη «ζωή» το MR2, στα πλαίσια του πλάνου της να διαθέτει τρία sports cars στη γκάμα της.

Επιστρέφει το Toyota MR2

6.363 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Η Toyota επιθυμεί να έχει το συντομότερο δυνατόν ένα τρίο σπορ μοντέλων και έτσι πλάι στο GT86 και στη νέα εκδοχή της Supra, ετοιμάζεται να τοποθετήσει τον πνευματικό απόγονο του MR2, προικίζοντάς τον και με υβριδική τεχνολογία.

Θυμάστε το MR2, το κεντρομήχανο roadster της Toyota; Αυτό λοιπόν το μοντέλο η ιαπωνική εταιρεία θέλει να επαναφέρει στη «ζωή», στα πλαίσια του πλάνου της να διαθέτει τρία sports cars στη γκάμα της. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Gazoo Racing, Tetsuya Tada.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αυτό σημαίνει πως ο πνευματικός απόγονος του MR2 θα βρεθεί πλάι στο GT86, αλλά και στην πολυαναμενόμενη νέα εκδοχή της Supra. Μάλιστα, ο κος Tada δήλωσε σε συνέντευξή του πως η Toyota θέλει το εν λόγω τρίο στην παραγωγή «το συντομότερο δυνατό».
  
Παραμένοντας συνεπές με το τελευταίο MR2, το νέο roadster θα είναι όσο πιο απλό και ελαφρύ γίνεται. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Toyota επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να το «προικίσουν» με μέρος της υβριδικής τεχνολογίας που απαντάται στα αγωνιστικά LMP1, ώστε το μοντέλο να μην έχει πρόβλημα με τα μελλοντικά στάνταρ ρύπων.
 
Αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο, είναι πως θα διατηρηθεί η αρχιτεκτονική με τον κινητήρα στη μέση του οχήματος, καθώς έτσι θα χωρέσει πιο εύκολα και το υβριδικό σύστημα. Ωστόσο, το νέο MR2 μπορεί να μην είναι υβριδικό από την αρχή, με τον κο Tada να ισχυρίζεται πως η Toyota «δουλεύει πολύ σκληρά» ώστε να γίνει πραγματικότητα το υβριδικό roadster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL