Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φήμες για νέα κυβερνητική πρόταση όσον αφορά στην απόσυρση των diesel ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Financial Times.

Φήμες για νέα κυβερνητική πρόταση όσον αφορά στην απόσυρση των diesel ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Financial Times.

Έρχεται απόσυρση στα diesel

5.508 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2017)

Μια νέα πρόταση για την απόσυρση των diesel αυτοκινήτων έχει στα σχέδια η Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Financial Times. Δείτε πότε θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες που θέλουν την Πρωθυπουργό την Μεγάλης Βρετανίας, κα Τερέζα Μέι, να έχει αναθέσει σε μέλη της κυβέρνησης την σχεδίαση πρότασης όσον αφορά την απόσυρση των diesel αυτοκινήτων στη χώρα. Το δημοσίευμα της Financial Times αναφέρει πως το εν λόγω σχέδιο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της κυβερνητικής πρότασης για την βελτίωση του ατμοσφαιρικού αέρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η βρετανική κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει την πρόταση στις 24 Απριλίου, προκειμένου να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά στα όρια του διοξειδίου του αζώτου (NOx), τα οποία θεσπίστηκαν με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου το 2016, στον απόηχο του σκανδάλου dieselgate.
 

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα των Financial Times, το χρηματικό κίνητρο το οποίο θα δοθεί στους Βρετανούς πολίτες για να στραφούν σε πιο «πράσινα» αυτοκίνητα, θα φτάνει μέχρι και τις 2.000 λίρες Αγγλίας, ήτοι περί τις 2.400 ευρώ. Εν τούτοις, κυβερνητικοί κύκλοι του κόμματος των Συντηρητικών αναφέρουν πως δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα λεπτομέρειες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή η πρόταση της βρετανικής κυβέρνησης έρχεται να υποστηρίξει την απόφαση του Δημάρχου του Λονδίνου να απαγορεύσει την κυκλοφορία των diesel στην πόλη από το 2025, αλλά και να επιβάλλει διόδια ύψους 12,5 λιρών σε όλα τα diesel που θα μπαίνουν στο κέντρο από το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO