Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Toyota επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει νέα Supra η οποία θα κάνει την εμφάνισή της το 2016 ως πρωτότυπο μοντέλο.

Η Toyota επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει νέα Supra η οποία θα κάνει την εμφάνισή της το 2016 ως πρωτότυπο μοντέλο.

Έρχεται η νέα Supra

5.758 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2015)

Πολλά ακούμε για την άφιξη της νέας Supra αλλά πλέον η Toyota αποφάσισε να μιλήσει και να μας πληροφορήσει για το πότε θα έρθει το νέο της μοντέλο.

Όπως σας έχουμε πληροφορήσει και στο παρελθόν, η Toyota ετοιμάζει το δικό της... GT-R και το εικονιζόμενο FT-1 Concept είναι ότι πιο κοντινό έχουμε δει σε αυτό. 
Πλέον δεν μιλάμε για πληροφορίες, καθώς ο Tetsuya Tada, διευθυντής του τμήματος σπορ αυτοκινήτων της μάρκας επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται η νέα Supra και θα δούμε την πρωτότυπη εκδοχή της μέσα στο 2016. Μάλιστα ο ίδιος είπε πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο οποίο θα έχει αρκετά στοιχεία από το FT-1 Concept.
Σύμφωνα πάντα με τον Tada, το αυτοκίνητο δεν θα συμμετέχει σε πόλεμο ιπποδύναμης, καθώς θα δίνει έμφαση περισσότερο στην οδική απόλαυση. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως "το αυτοκίνητό μας θα είναι καλύτερο και από Porsche 911 όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά".
Πέρα από τα λεγόμενα του Tetsuya Tada, αυτό που μαθαίνουμε εμείς είναι πως το αυτοκίνητο είναι "συμπαραγωγή" με την BMW, θα έχει το μέγεθος μίας 911 και θα είναι ένα μεγαλύτερο GT86. Όσον αφορά το μοτέρ του, αναμένουμε 3,0 λτ. βενζινοκινητήρα, 6κύλινδρο σε σειρά με περίπου 350 ίππους, ενώ θα υπάρξει και υβριδική έκδοση με περίπου 480 ίππους. 
Στο πιο κάτω video μπορούμε να δούμε το πρωτότυπο FT-1 Concept.
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS