Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Το νέο οικογενειακό hatchback όπως όλα δείχνουν θα βασιστεί σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Symbioz.

Έρχεται ηλεκτρικό οικογενειακό από τη Renault

3.768 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προετοιμάζεται να προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά η Renault, στοχεύοντας να γίνει ο ηγέτης στην κατηγορία των «πράσινων» μοντέλων.

Τα δύο νέα χωρίς ρύπους μοντέλα αναμένεται να πλαισιώσουν το ZOE στη γκάμα της μάρκας, καθώς το πρώτο προορίζεται να μας συστηθεί ως ένα μίνι αυτοκίνητο πόλης, ενώ το άλλο θα αποτελεί μια επιλογή για οικογενειάρχες προκειμένου να αντιμετωπίσει το Nissan LEAF.
 
Το νέο οικογενειακό hatchback όπως όλα δείχνουν θα βασιστεί σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Symbioz, μέσω του οποίου η μάρκα έδειξε το όραμά της για την ηλεκτρική και αυτόνομη τεχνολογία οχημάτων. Ωστόσο όταν θα κάνει την εμφάνισή του δεν θα έχει εξολοκλήρου τον ριζοσπαστικό σχεδιασμό του πρωτότυπου, αλλά θα λάβει αρκετά στοιχεία όπως τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας που θα βρίσκονται στα δύο άκρα.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή η ονομασία του δεν έχει γίνει γνωστή, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι πως θα τοποθετηθεί σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα για ηλεκτρικά οχήματα. Παράλληλα θα συνδυαστεί με ένα μεγάλο πακέτο μπαταριών, το οποίο θα του δώσει τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 400 χιλιόμετρα μέχρι να χρειαστεί φόρτιση.
 
Το εσωτερικό θα επωφεληθεί από τη νέα πλατφόρμα και θα κερδίσει σε χώρους, ενώ αναφορικά με το ντεμπούτο του μοντέλου, μην περιμένετε να συμβεί μέχρι το 2022. Τέλος να σημειωθεί πως όταν το «πράσινο» αυτοκίνητο της Renault ξεκινήσει το ταξίδι του στις αγορές το κόστος απόκτησης λέγεταιο πως θα είναι προσιτό, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο διευθυντής του παγκόσμιου προγράμματος ηλεκτρικών οχημάτων, Eric Feunteun.

Mercedes
Autotriti.gr