Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πολύ πιθανό είναι να κάνει την εμφάνισή της μια νέα Porsche 911 Speedster.

Πολύ πιθανό είναι να κάνει την εμφάνισή της μια νέα Porsche 911 Speedster.

Έρχεται νέα Porsche 911 Speedster;

3.212 Επισκέψεις στο άρθρο (3/8/2017)

Πολύ πιθανό είναι να κάνει την εμφάνισή της μια νέα Porsche 911 Speedster, καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας εργάζονται πάνω σε ένα τέτοιο πλάνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα, δεν αποκλείεται μάλιστα η αυτοκινητοβιομηχανία να χρησιμοποιήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον προσεχή Σεπτέμβρη, ώστε να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι πληροφορίες που υπάρχουν για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι αρκετές, ωστόσο η εταιρεία εισάγει συνήθως νέες παραλλαγές Speedster προς το τέλος κάθε κύκλου ζωής του προηγούμενου. Η τελευταία 911 Speedster έφτασε το 2010 και παρουσίασε μια μοναδική εμπρόσθια όψη με μικρότερο παρμπρίζ και πιο φαρδιά οπίσθια φτερά.
 
Η ισχύς του συγκεκριμένου μοντέλου παράγεται από ένα κινητήρα 3,8 λίτρων που προέρχεται από την Carrera GTS και πρόσφερε 408 ίππους και 420 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0-100 χλμ. / ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα.
 
Φήμες αναφέρουν πως όταν εμφανιστεί η νέα 911 Speedster θα τροφοδοτείται από τον 3.0 λίτρων εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα της GTS, ο οποίος προσφέρει 450 άλογα και 550 Nm ροπή, δίνοντας τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing