Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Mπορεί να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο δυνατό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει γίνει ποτέ.

Mπορεί να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο δυνατό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει γίνει ποτέ.

Έρχεται το Demon

3.416 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2017)

Θα γίνει το Challenger SRT Demon της Dodge το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που έχουμε δει; Ποιο θα διαλέγατε; Τον Δαίμονα ή τον Εξορκιστή;

H Dodge εδώ και καιρό έχει κάνει το κοινό να αναμένει με ανυπομονησία την εμφάνιση  του Challenger SRT Demon. Στη δημοσιότητα ήρθε λοιπόν μια πρώτη φωτογραφία του λίγο πριν το ντεμπούτο του αυτή τη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Demon μπορεί να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες το πιο δυνατό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει γίνει ποτέ. Η άγρια αεροδυναμική του, το scoop στο καπό του το κάνουν να φαίνεται τουλάχιστον εντυπωσιακό. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τις επιδόσεις του.
 
Ο Δαίμονας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κατά 90 κιλά ελαφρύτερο χάρη στο λιτό του εσωτερικό  αλλά προσφέρει δύο φορές περισσότερο κράτημα και 35% περισσότερη ισχύ κατά την εκκίνηση από το Hellcat. H εξάτμιση, το κιβώτιο, οι αναρτήσεις και ο κινητήρας έχουν όλα βελτιωθεί για να κάνουν το Demon, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ίσως το πιο γρήγορο αυτοκίνητο σε ευθείες που έχει βγει.

Ποιο θα προτιμήσετε; Toν Δαίμονα ή τον Εξορκιστή;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KIA
NISSAN