Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πληροφορίες για το νέο της hypercar της Lamborghini κάνουν την εμφάνισή τους, οι οποίες δείχνουν ότι σχετίζονται με το μοντέλο παραγωγής της Terzo Millennio concept.

Έρχεται το νέο hypercar της Lamborghini

2.134 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2018)

Πληροφορίες για το νέο της hypercar της Lamborghini κάνουν την εμφάνισή τους, οι οποίες δείχνουν ότι σχετίζονται με το μοντέλο παραγωγής της Terzo Millennio concept.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από ένα άνθρωπο πολύ κοντά στην ιταλική εταιρεία, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τα μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως στους κύκλους της μάρκας το συγκεκριμένο νέο μοντέλο έχει κωδική ονομασία LB48H και όπως φαίνεται δεν είναι άλλο από ένα μοντέλο παραγωγής του πρωτότυπου Terzo Millennio.
 
Όπως γίνεται γνωστό η Lamborghini σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 67 μονάδες του αυτοκινήτου με το κόστος της κάθε μίας να ανέρχεται κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Αν και τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν είναι επιβεβαιωμένα, τα ίδια μέσα συνεχίζουν τις αναφορές τους σημειώνοντας πως το επερχόμενο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του μία από τις εκθέσεις που θα λάβουν χώρα στη Νέα Υόρκη και στο Τόκιο.
Όλες αυτές οι πληροφορίες σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani, ότι πρέπει να περιμένουμε από τη φίρμα ένα υβριδικό hypercar, δείχνουν ότι το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι η Terzo Millennio, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει κατά το παρελθόν και μπορείτε να ξαναθυμηθείτε εδώ.
 
Όσο περνάει ο καιρός θα έρχονται στην επιφάνεια περισσότερα στοιχεία, όμως όλα δείχνουν πως ένα νέο μοντέλο της Lamborghini ετοιμάζεται.  

Mercedes
NOS AXIZEI