Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έρχονται αναβαθμισμένα Dacia Sandero, Logan και Jogger το 2024

Έρχονται αναβαθμισμένα Dacia Sandero, Logan και Jogger το 2024

3.039 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2024)

- Θα συμμορφώνονται με την νέα νομοθεσία της ΕΕ για την ασφάλεια στους δρόμους
- Θα έχουν θέση για αλκοτέστ και άλλα συστήματα ασφάλειας
- Νέα εξοπλιστική έκδοση «Journey» με κάμερα οπισθοπορείας
- Έρχονται με νέες επιλογές εξατομίκευσης

Θα συμμορφώνονται με την νέα νομοθεσία της ΕΕ για την ασφάλεια στους δρόμους

Ύστερα της νέας νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφάλεια των αυτοκινήτων, τα Dacia Sandero, Logan και Jogger αναβαθμίζονται. Οι παραγγελίες τους θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2024, ενώ θα προστεθούν και νέες σχεδιαστικές επιλογές στην γκάμα. Πέραν λοιπόν της βασικής έκδοσης Dacia Sandero και Sandero Stepway, έρχεται και το Dacia Sandero Journey. Παρόμοιες αναβαθμίσεις θα λάβουν και τα μοντέλα της Dacia Logan και Jogger.

Θα έχουν θέση για αλκοτέστ και άλλα συστήματα ασφάλειας

Για να συμμορφώνονται με τη νέα νομοθεσία, τα αναβαθμισμένα Dacia θα έρχονται με τα εξής καινούργια συστήματα: Θα υπάρχει σύστημα καταγραφής δεδομένων ατυχήματος, θέση για ενσωμάτωση «αλκοτέστ» που θα ακινητοποιεί το αυτοκίνητο εάν ξεπερνιέται το όριο, σύστημα ανίχνευσης οδικών σημάτων με ειδοποίηση εάν ο οδηγός υπερβαίνει το όριο ταχύτητας. Τα αυτοκίνητα θα έρχονται επίσης, με σύστημα υποβοήθησης του οδηγού για να μένει στην λωρίδα του και που θα τον ειδοποιεί εάν βγαίνει εκτός γραμμών. Θα έχουν σύστημα υποβοήθησης στο παρκάρισμα καθώς και σένσορες φωτός και βροχής. Τέλος θα υπάρχει και σύστημα έκτακτου φρεναρίσματος σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης με πεζό ή ποδηλάτη και σήμα στάσης έκτακτης ανάγκης.

Νέα εξοπλιστική έκδοση «Journey» με κάμερα οπισθοπορείας

Όσο για την νέα εξοπλιστική έκδοση, την Dacia Sandero Journey, θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά της Stepway, με κεραία καρχαρία, ζάντες αλουμινίου Radia με διαμαντένια επίστρωση, μαρσπιέ στις πόρτες και πατάκια δαπέδου. Θα έχει όμως και κάποια καινούργια στοιχεία, όπως μια κάμερα οπισθοπορείας, αποσπώμενη θέση κινητού τηλεφώνου και διαμερισματοποιημένο πορτμπαγκάζ.

Έρχονται με νέες επιλογές εξατομίκευσης

Ταυτόχρονα όσοι παραγγείλουν τα αναβαθμισμένα Dacia θα έχουν έξτρα επιλογές εξατομίκευσης. Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν νέα χρώματα για το αμάξι και τις ζάντες τους. Η υβριδική έκδοση του Jogger θα έρχεται επίσης με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών σαν και αυτόν που έχει το νέο Duster.  

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS