Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari θα κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ!

2.587 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2024)
Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari θα κοστίζει πάνω από 500.000 ευρώ!

- Ντεμπούτο στα τέλη του 2025 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari
- Θα κοστίζει 500.000 ευρώ περίπου.
- Η Ferrari θα εγκαινιάσει και νέο εργοστάσιο.
- Ετοιμάζει και δεύτερο ηλεκτρικό.

Ντεμπούτο στα τέλη του 2025 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

Η Ferrari βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, που θα κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη του 2025. Επί του παρόντος οι λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Reuters αποκαλύπτει ότι το κόστος απόκτησης θα είναι μίνιμουμ στις 500.000 ευρώ. Επικαλούμενο μία αξιόπιστη πηγή κοντά στην εταιρεία, το διεθνές Μέσο αναφέρει πως η ιταλική μάρκα ετοιμάζει και δεύτερο ηλεκτρικό, ωστόσο βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Με τιμή 500.000 ευρώ η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

Η φημολογούμενη τιμή των 500.000 ευρώ θα τοποθετούσε την ηλεκτρική Ferrari πάνω από την plug-in υβριδική SF90 Stradale όσον αφορά το κόστος και σημαντικά υψηλότερη από τα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα επιδόσεων στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, η Ferrari παρουσιάζεται σίγουρη πως το δικό της ηλεκτρικό θα προσελκύσει πολλούς πλούσιους αγοραστές, που θα θελήσουν να αποκτήσουν τη νέα Ιταλίδα καλλονή.

Η Ferrari θα εγκαινιάσει και νέο εργοστάσιο

Το όνομα της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ωστόσο λέγεται πως θα κατασκευαστεί σε ένα νέο εργοστάσιο στο Μαρανέλο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εγκαινιαστεί άμεσα. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως το εργοστάσιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες. Η νέα γραμμή παραγωγής θα επιτρέψει στη Ferrari να κατασκευάζει μοντέλα βενζινοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτρικά, αυξάνοντας την παραγωγική της ικανότητα σε 20.000 μονάδες ετησίως.

Ετοιμάζει και δεύτερο ηλεκτρικό

Τέλος, αναφορικά με το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, καθώς το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

FORD
OPEL