Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To Apple Car αναμένεται είτε το 2024 είτε το 2025.

Ετοιμάζει και πάλι το δικό της αυτοκίνητο η Apple

1.578 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2020)

Τις διεργασίες για να κατασκευάσει το δικό της ηλεκτρικό αυτόνομο αυτοκίνητο έχει ξεκινήσει εκ νέου ο τεχνολογικός κολοσσός Apple, με νέες πληροφορίες γύρω από το γνωστό και ως Apple Car να κάνουν την εμφάνισή τους.


Η εξέλιξη του πολυαναμενόμενου Apple Car για ένα διάστημα είχε αδρανοποιηθεί, ωστόσο όπως φαίνεται η εταιρεία έχει ξεκινήσει και πάλι να βλέπει πολύ «ζεστά» το ενδεχόμενο να κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο. Πριν από λίγο διάστημα ξένα Μέσα ανέφεραν πως η Apple διόρισε μία νέα εταιρεία για να αναλάβει την κατασκευή του έργου, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.
 
Σήμερα νέα δημοσιεύματα έρχονται για να αποκαλύψουν πως η Apple προετοιμάζεται για το επόμενο σημαντικό στάδιο για τη δημιουργία του αυτοκινήτου. Το βήμα αυτό αφορά τους προμηθευτές που θα τροφοδοτήσουν με τα κατάλληλα εξαρτήματα την εταιρεία, με τους οποίους βρίσκεται ήδη σε επαφές ζητώντας προσφορές προκειμένου να γνωρίζει με περισσότερες λεπτομέρειες τα ποσά που χρειάζεται να δαπανήσει.
 
Τα ίδια δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως η Apple έχει δεσμευτεί πλήρως για την κατασκευή του Apple Car, που θα είναι εμπνευσμένο από τα οχήματα της Tesla. Μάλιστα υπογραμμίζουν πως έχει έρθει σε επαφή με την εταιρεία TSMC από την οποία έχει ζητήσει να κατασκευάσει ένα τσιπ που θα εξοπλίζει το Apple Car και θα αποτελεί ουσιαστικά τον εγκέφαλο του συστήματος αυτόνομης οδήγησης.
 
Κλείνοντας αναφορικά με το πότε αναμένεται να δούμε επίσημα το Apple Car, σύμφωνα με τα ίδια Μέσα τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο είτε το 2024 είτε το 2025.
 

Mercedes
PEUGEOT