3 φωτογραφίες »

H Βugatti Centodieci είναι ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της μάρκας.

Ετοιμάζει roadster η Bugatti;

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Έντονες είναι οι φήμες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την επιθυμία της Bugatti να κατασκευάσει ένα νέο roadster.


Στα πλάνα της Bugatti βρίσκεται η κατασκευή μιας Chiron σε έκδοση roadster σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται σε ξένα μέσα ενημέρωσης. Λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια αυτά δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν αναφορές πως το μοντέλο θα κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς φόρους).

Αν δοθεί το πράσινο φως, η Chiron θα λάβει την πρώτη cabrio έκδοση της ιστορίας της αφού η Bugatti δεν έχει κατασκευάσει άλλο «καλοκαιρινό» μοντέλο από την εποχή της Veyron.

Tις τελευταίες μέρες υπάρχουν αναφορές ότι η μάρκα έχει ήδη ξεκινήσει να δείχνει σχέδια του μοντέλου σε κάποιους εκλεκτούς πελάτες της, κάτι που σημαίνει πως η παραγωγή του αυτοκινήτου θα είναι πολύ περιορισμένη, πιθανότατα κάτω από 10 κομμάτια. Διεθνή μέσα σημειώνουν επίσης πως το μοντέλο παραγωγής θα μοιάζει στην Veyron Βarchetta, ωστόσο είναι μάλλον πολύ νωρίς να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Η Bugatti έχει δημιουργήσει βήμα βήμα μια ευρεία γκάμα εκδόσεων για την Chiron όπως τις Pur Sport και την Super Sport 300+ ενώ υπάρχουν και πιο exclusive εκδόσεις Divo και Centodieci.
 

AUTOFIT PASXA
4green