Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Υψηλόβαθμο στέλεχος του PSA Group στο οποίο ανήκει και η DS είχε δηλώσει σχετικά με τα νέα μοντέλα DS ότι θα επικεντρωθούν ακόμα περισσότερο στην πολυτέλεια.

Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα τέτοιο μοντέλο πριν το 2020.

Τα ψηφιακά αυτά μοντέλα είναι εξόχως φουτουριστικά.

Eτοιμάζει supercar η DS;

2.240 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2017)

Mε την DS να δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση πλέον στην πολυτέλεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει φήμες που λένε ότι η DS βρίσκεται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα υβριδικό supercar για να ανταγωνιστεί την BMW i8.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Jean Marc Finot, υψηλόβαθμο στέλεχος του PSA Group στο οποίο ανήκει και η DS είχε δηλώσει σχετικά με τα νέα μοντέλα DS ότι θα επικεντρωθούν ακόμα περισσότερο στην πολυτέλεια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το νέο μοντέλο που ετοιμάζεται θα λάβει ισχυρές επιρροές από το E-Tense Concept, ωστόσο ένα νέο ψηφιακό σχέδιο από τον οίκο Behance ίσως δώσει άλλη διάσταση στα όποια πλάνα της εταιρείας. Το νέο αυτό σχέδιο συνδυάζει το σχεδιαστικό στιλ της Citroen και τις καινοτομίες του Jean Paul Gautier που είναι γνωστός σχεδιαστής μόδας.
 
Το ψηφιακό αυτά μοντέλο είναι εξόχως φουτουριστικό με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία των LED φώτων τόσο στον πρόβολο, όσο και κάτω από το πίσω παρμπρίζ.

Ακόμα και αν όντως η DS προχωρήσει σε ένα νέο μοντέλο για να ανταγωνιστεί την i8, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα τέτοιο μοντέλο πριν το 2020.

Mercedes
PEUGEOT