Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο μύθος λέει ότι κάποια στιγμή η ιταλική εταιρεία προχώρησε στη ανάπτυξη ενός μοντέλου crossover. (Aυτό είναι ένα ψηφιακό σχέδιο).

Ο μύθος λέει ότι κάποια στιγμή η ιταλική εταιρεία προχώρησε στη ανάπτυξη ενός μοντέλου crossover. (Aυτό είναι ένα ψηφιακό σχέδιο).

Eτοιμάζεται Ferrari SUV;

3.270 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2017)

Η Ferrari είναι από τις πραγματικά ελάχιστες εταιρείες που δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιο SUV. Θα πέσει το τελευταίο κάστρο;

Οι φήμες που θέλουν την Ferrari να προχωρά στην ανάπτυξη ενός μοντέλου SUV είναι για μια ακόμη φορά έντονες παρά τις δηλώσεις του Sergio Marchionne ότι θα πρέπει να τον «πυροβολήσουν» πριν γίνει κάτι τέτοιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Διεθνή μέσα αναφέρουν ότι ένα αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία F16X βρίσκεται σε ανάπτυξη με δάπεδο δάνειο από τον αντικαταστάτη της GTC4Lusso που αναμένεται να φτάσει το 2020. Το μοντέλο θα έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και V8 κινητήρα σε συνδυασμό με κάποιον ηλεκτροκινητήρα.
 
Από όσα διαρρέονται μέχρι στιγμής, το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει απλά μια υβριδική έκδοση της τωρινής GTC4Lusso αλλά η διαφορά γίνεται στο ότι οι φήμες θέλουν το νέο μοντέλο να είναι πεντάθυρο και την τιμή του να φτάνει τα 300.000 ευρώ.
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι φήμες για ένα SUV από την Ferrari ποτέ δεν επαληθεύτηκαν ενώ στελέχη της εταιρείας πάντα τοποθετούνταν απέναντι από μια τέτοια κίνηση.

Ο μύθος λέει ότι κάποια στιγμή η ιταλική εταιρεία προχώρησε στη ανάπτυξη ενός μοντέλου crossover αλλά ποτέ δεν έλαβε το πράσινο φως για παραγωγή.

Μπορείτε να σκεφτείτε μια μάρκα που δεν έχει SUV μοντέλο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen