Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Dacia Spring για το 2024

Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Dacia Spring για το 2024

5.094 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2022)

Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο πιθανότατα θα αντικαταστήσει το Spring ετοιμάζει η Dacia με στόχο φυσικά να προσφέρει στο κοινό προσιτά οικονομικές επιλογές και στα χωρίς ρύπους αυτοκίνητα.

Έβγαλε ειδήσεις η συνέντευξη Τύπου του Ομίλου της Renault

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν τα νέα που προέκυψαν από την συνέντευξη Τύπου του Ομίλου της Renault, αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2021 που βρήκε τη γαλλική εταιρεία να επιστρέφει στην κερδοφορία. Πέραν της είδησης για το νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο που ετοιμάζει η Renault, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πλάνο για την οικονομική μάρκα του Ομίλου, την Dacia!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ετοιμάζεται ο αντικαταστάτης του Spring

Όπως συγκεκριμένα έγινε γνωστό ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2024. Προορίζεται να αντικαταστήσει το δημοφιλές Spring, γνωστό και ως το φθηνότερο νέο αυτοκίνητο της Ευρώπης χωρίς κινητήρα εσωτερικής καύσης. Πολλές πληροφορίες δεν αναφέρθηκαν όμως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault, Luca de Meo, υπογράμμισε ότι το νέο ηλεκτρικό Dacia θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-A.

Νέα ηλεκτρικά και από τις Renault και Alpine

Από κει και πέρα την ίδια χρονιά (2024), σύμφωνα πάντα με το πλάνο της Renault, τουλάχιστον τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα με το σήμα της μάρκας θα κυκλοφορήσουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων Renault 4 και 5, ενός ακόμα ηλεκτρικού, αλλά και ενός βαν. Θυμίζουμε πως ήδη έχει ανακοινωθεί και από την Alpine μία «καυτή» έκδοση του Renault 5. Επίσης η Alpine το 2025 έχει προγραμματίσει την άφιξη του compact crossover, GT-X Over, που θα κατασκευαστεί στο Dieppe βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Megane E-Tech και το Nissan Ariya.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
OPEL