Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H πρώτη εικόνα του Megane TCR.

H πρώτη εικόνα του Megane TCR.

Έτοιμο το Renault Megane για το TCR

2.855 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2017)

H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Vukovic Μοtorsport για να έχει έτοιμο το Megane να λάβει μέρος σε αγώνες touring αυτοκινήτων παραγωγής.

Το Renault Μegane θα συμμετέχει από την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα TCR για Τouring αυτοκίνητα παραγωγής. Η γαλλική μάρκα έχει έρθει σε συμφωνία με την Team Vukovic Motorsport για να το σχεδιάσει σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Για touring car, το Μegane TCR έχει εξοπλιστεί με τεράστια μυώδη φτερά, επιβλητικό μπροστινό διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και μια μεγάλη πίσω αεροτομή. Η εταιρεία έχει ήδη φτιάξει το πρώτο σασί ενώ μετά την εγκατάσταση του κινητήρα, η ομάδα Vukovic θα ξεκινήσει τις δοκιμές στην πίστα.
 
Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη το μηχανικό σύνολο που θα δίνει ισχύ στο Megane αλλά οι κανονισμοί του ΤCR επιτρέπουν έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα παραγωγής. Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο δίλιτρος του Megane RS να πάρει το χρίσμα.

Το πρωτάθλημα TCR συμπεριλαμβάνει περιφερειακά πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Ασία ενώ γίνονται και εθνικές διοργανώσεις σε Γερμανία, Ρωσία και Ιταλία. Αυτό το είδος μηχανοκίνητου αθλητισμού φαίνεται πως γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές καθώς ήδη η Honda και η Hyundai με το Civic Type R και το i30 αντίστοιχα έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
VW