Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ετοιμοπαράδοτες Porsche καταστράφηκαν λόγω πλημμύρας

6.877 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2021)

Οι Porsche που βρίσκονταν απροστάτευτες έξω από την αντιπροσωπεία της φίρμας ήταν έτοιμες να συναντήσουν τους νέους ιδιοκτήτες... Τελικά δεν θα το κάνουν.

Τις προηγούμενες μέρες, χώρες όπως η Γερμανία και το Βέλγιο ήρθαν αντιμέτωπες με φονικές πλημμύρες που στοίχισαν τις ζωή σε τουλάχιστον 150 ανθρώπους, ενώ εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται ακόμη. Σημαντικές ήταν και οι υλικές ζημιές που σημειώθηκαν σε αρκετές αντιπροσωπείες, σαν αυτή εδώ που θα δείτε στο video, όπου ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα περίμεναν να συναντήσουν τους νέους τους ιδιοκτήτες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Aπ ότι μπορούμε να καταλάβουμε, η στάθμη του νερού στον χώρο parking της αντιπροσωπείας έχει φτάσει πάνω από τα 50 εκατοστά, κάτι που σημαίνει πως, πιθανότατα, η 911 Carrera 4S Cabrio, η 911 Turbo και η 911 Coupe που διακρίνουμε, δεν θα μπορέσουν να βγουν στους δρόμους σύντομα. Λίγο πιο δίπλα βλέπουμε επίσης μια Macan και δυο Cayenne, η μία εκ των οποίων είναι Plug-in υβριδική και είναι ακόμα συνδεδεμένη με τον φορτιστή της. Έξω επίσης από την αντιπροσωπεία βλέπουμε παρκαρισμένη και μια αμιγώς ηλεκτρική Τaycan.

Κάποια από τα αυτοκίνητα έχουν πάνω τους προστατευτικά αυτοκόλλητα, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα ήταν έτοιμα να σταλούν στους νέους τους ιδιοκτήτες. Το νερό σίγουρα έχει καταστρέψει τις καμπίνες τους ενώ και το μοτέρ ίσως έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Όσοι τα παρήγγειλαν μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμη.

Οι ζημιές υπολογίζονται πως είναι πάνω από 800.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Autotriti.gr