Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πολύ στενό φαίνεται πως είναι το εσωτερικό της Lamborghini Murcielago.

Εύκολα μπαίνεις, δύσκολα βγαίνεις (+vid)

4.018 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Πολύ στενό φαίνεται πως είναι το εσωτερικό της Lamborghini Murcielago, δυσκολεύοντας έναν εύσωμο κύριο να βγει από το αυτοκίνητο σε μία στάση που έκανε σε ένα βενζινάδικο.

Όλα καλά και όλα ωραία με αυτά τα σπορ γρήγορα αυτοκίνητα, αλλά η αλήθεια είναι πως αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται να μπουν αλλά κυρίως να βγουν από αυτά, όπως για παράδειγμα ο εύσωμος κύριος του βίντεο που είναι μέσα στην Lamborghini Murcielago.
 
Όπως βλέπουμε ο άνθρωπος κάνει αρχικά μια κίνηση να βγάλει το αριστερό πόδι έξω, ωστόσο δεν τα καταφέρνει, στη συνέχεια βάζει το χέρι του στο έδαφος με σκοπό να δώσει ώθηση και να τραβηχτεί προς τα έξω, όμως και πάλι η προσπάθεια δεν στέφεται από επιτυχία. Έτσι αφού φέρνει μια δύο στροφές στο κάθισμα και με την βοήθεια της οροφής από την οποία και στηρίχτηκε, κατάφερε τελικά σχεδόν έρποντας να «απεγκλωβιστεί» από τη θέση του οδηγού.
Τέλος να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο θηριώδης άντρας που προσπαθεί να βγει από το ιταλικό μοντέλο είναι ο Khubuluse Zuma, επιχειρηματίας και ανιψιός του προέδρου της Νότιας Αφρικής Jacob Zuma.
 
Δείτε την προσπάθειά του
 

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG