Ευρωπαϊκή premium μάρκα παίρνει πλατφόρμα της Chery

1.587 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2024)
Ευρωπαϊκή premium μάρκα παίρνει πλατφόρμα της Chery

- Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Chery.
- Τις προσεχείς ημέρες θα «πέσουν» οι υπογραφές.
- Ετοιμάζει και άλλες συνεργασίες.
- Ξεκινάει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Ισπανία η Chery.

Αποκαλυπτικός σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Chery

Έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με μία premium ευρωπαϊκή μάρκα, η οποία θα χρησιμοποιήσει μία πλατφόρμα της είναι η Chery. Την είδηση αυτή αποκάλυψε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του κινεζικού Ομίλου, Chery Auto, η οποία βρίσκεται σε επαφές και με άλλες μάρκες, την ώρα που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παραγωγή οχημάτων στην Ισπανία.

Τις προσεχείς ημέρες θα «πέσουν» οι υπογραφές

«Δύο premium ευρωπαϊκές μάρκες θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα μας και θα υπογραφεί συμφωνία με μία από αυτές, μια πιο premium μάρκα από εμάς», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Yin Tongyue, πρόεδρος της κινεζικής Chery Auto. Μάλιστα, ο Yin είπε ότι η συμφωνία θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ευρώπη που ξεκινά σήμερα (16/4).

Ετοιμάζει και άλλες συνεργασίες

Παράλληλα, το κορυφαίο στέλεχος της Chery σημείωσε πως η εταιρεία του βρίσκεται σε συνομιλίες με δύο άλλες μάρκες για πιθανές συνεργασίες, χωρίς όμως να γίνει περισσότερο σαφείς.

Ξεκινάει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Ισπανία η Chery

Κλείνοντας, θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό από το υπουργείο Βιομηχανίας της Ισπανίας πως  η Chery θα χρησιμοποιήσει το άλλοτε εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη για την παραγωγή αυτοκινήτων. Μάλιστα η ιβηρική χώρα επιλέχθηκε έναντι της Ιταλίας, οι επαφές με την οποία αποδείχτηκαν άκαρπες.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda