Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari 488 Pista σμπαραλιάστηκε και σφηνώθηκε στην μπαριέρα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari 488 Pista σμπαραλιάστηκε και σφηνώθηκε στην μπαριέρα

3.204 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

Ο ιδιοκτήτης της Ferrari 488 Pista έχασε τον έλεγχο της, την σμπαράλιασε και την κάρφωσε κάτω από την μπαριέρα. Κατευθείαν για σκαπ το αυτοκίνητο.

Μια λιγότερη Ferrari 488 Pista κυκλοφορεί στους δρόμους του πλανήτη

Για σκραπ θα πάει ακόμη ένα supercar και συγκεκριμένα μια Ferrari 488 Pista, αφού ο ιδιοκτήτης της την έκανε σμπαράλια στις 11 Φεβρουαρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάλλον φορούσε θερινά ελαστικά σε γλιστερό οδόστρωμα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ατύχημα συνέβη στις 9 το πρωί στην βορειοδυτική Πολωνία, κοντά στην πόλη Wyrzysk. Με δεδομένο πως η 488 Pista βγαίνει από το εργοστάσιο με θερινά ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 που έχουν στόχο να πετυχαίνουν υψηλή απόδοση στην πίστα και λαμβάνοντας υπόψη πως ο καιρός ήταν βροχερός, μας κάνει να πιστεύουμε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω της περιορισμένης πρόσφυσης που προσέφεραν εκείνη την στιγμή τα ελαστικά. Πάντως, δεν έχει αναφερθεί μέχρι αυτή την στιγμή, εάν η Ferrari φορούσε τα λάστιχα αυτά ή ο ιδιοκτήτης είχε φροντίσει να τα αλλάξει πριν γίνει το ατύχημα.

Αγνώριστο το αυτοκίνητο από τις ζημιές

Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, η Ferrari έχει σοβαρές ζημιές σε όλο το αμάξωμά της ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το αυτοκίνητο σφηνώθηκε κάτω από την μπαριέρα. Το μπροστινό μέρος έχει τσακιστεί, το παρμπρίζ έχει διαλυθεί, η οροφή έχει τσαλακωθεί, ενώ και το πίσω μέρος είναι επίσης διαλυμένο.

Την τσάκισε!
- Έχασε τον έλεγχο μόνος του ο ιδιοκτήτης
- Μάλλον φορούσε θερινά ελαστικά σε γλιστερό οδόστρωμα
- Αγνώριστο το αυτοκίνητο από τις ζημιές
Μήπως πρέπει να κάνουν κανέναν επιπλέον μάθημα οδήγησης όσοι αγοράζουν τέτοια supercars;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Fia