Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ford: Ηλεκτρικό Puma και 2 ακόμα crossover μέχρι το 2024
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford: Ηλεκτρικό Puma και 2 ακόμα crossover μέχρι το 2024

3.111 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2022)

Την έλευση ενός αμιγώς ηλεκτρικού Puma και δύο ακόμα ηλεκτρικών crossover ανακοίνωσε η Ford για την Ευρώπη θυμίζοντας σε όλους πως το μέλλον της είναι αμιγώς ηλεκτρικό!

Το πλάνο εξηλεκτρισμού της Ford προχωρά

Όχι λιγότερα από τρία νέα επιβατικά ηλεκτρικά οχήματα της Ford πρόκειται να «προσγειωθούν» έως το 2024 στην Ευρώπη, τα οποία θα έρθουν να τοποθετηθούν δίπλα στην ήδη διαθέσιμη Mustang Mach-E. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε σήμερα η μάρκα δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει το ηλεκτρικό της μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ετοιμάζει δύο νέο ηλεκτρικά crossover

Όπως λοιπόν ανέφερε η Ford ένα από αυτά θα είναι μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Puma, που θα λανσαριστεί μαζί με ένα μεσαίου μεγέθους crossover και ένα Sport crossover. Το μεσαίο crossover πρόκειται να παρουσιαστεί φέτος πριν κυκλοφορήσει στην αγορά το 2023. Θα συναρμολογηθεί στο «σπίτι» της Ford Ευρώπης στην Κολωνία της Γερμανίας και υπόσχεται να προσφέρει αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

Έρχεται το 2024 και το ηλεκτρικό Puma

Για το sport crossover η μάρκα δεν είπε πολλά, ωστόσο αναμένεται και αυτό να κατασκευαστεί επίσης στην Κολωνία από το 2024, ενώ δεν αποκλείεται να αποτελεί μία πιο ισχυρή έκδοση του μεσαίου crossover που θα έχουμε δει νωρίτερα. Τέλος, σε ότι αφορά το ηλεκτρικό Puma, πρόκειται να συναρμολογηθεί στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2024 συμπληρώνοντας τις ήπια υβριδικές εκδόσεις του κανονικού Puma.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
NOS AXIZEI