Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Formula 1: Mένουν τα «τυπικά» για Audi και Porsche

Formula 1: Mένουν τα «τυπικά» για Audi και Porsche

2.422 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2022)

Oι δύο εταιρείες του VW Group περιμένουν την FIA να επισημοποιήσει τους νέους κανονισμούς για τους κινητήρες που θα ισχύσουν από το 2026 για να ανακοινώσουν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Θέμα χρόνου να γίνουν οι ανακοινώσεις

Η Audi και η Porsche θέλουν να περιμένουν έως ότου ανακοινωθούν οι κανονισμοί της Formula 1 για τους κινητήρες από το 2026 και έπειτα πριν δεσμευτούν για την συμμετοχή τους στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περιμένουν τους νέους κανονισμούς στο VW Group

Αν και δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση ότι η VW έδωσε τελικά το πράσινο φως, έγινε σαφές ότι τόσο η Audi όσο και η Porsche θα πάρουν την άδεια να συμμετάσχουν στην F1 μόλις οριστικοποιηθούν οι κανονισμοί για τα μοτέρ από την FIA για το 2026 και τις επόμενες χρονιές.

Audi: «Προϋπόθεση οι νέοι κανονισμοί της F1 για τους κινητήρες»

«Δεν έχουμε πάρει ακόμη την τελική απόφαση καθώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική φάση αξιολόγησης. Σε αυτό το σημείο, οι νέοι κανονισμοί για το 2026 και τα επόμενα έτη δεν είναι ακόμη διαθέσιμοι. Oι νέοι κανονισμοί θα επιφέρουν εκτεταμένες αλλαγές και αποτελούν προϋπόθεση για την πιθανή είσοδο της Audi» σημειώνουν στην γερμανική μάρκα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
CUSTOM VS MAXUS