Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το crossover Audi e-tron.

«Φουλάρει» με ηλεκτροκίνητα η Audi

1.543 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2019)

Η Audi επικεντρώνει το μέλλον της και στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, προγραμματίζοντας να παρουσιάσει ακόμα εννέα τέτοια μοντέλα στην Κίνα μέχρι το 2021, θέλοντας να επιταχύνει την εισαγωγή τους στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.

Το πρώτο από αυτά θα είναι το crossover, e-tron. Η τοπική παραγωγή του e-tron θα ξεκινήσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος στο εργοστάσιο της πόλης Τσανγκτσούν, το οποίο αποτελεί τη βάση της κοινοπραξίας του FAW Group και Ομίλου Volkswagen. Η Audi διαθέτει ήδη δύο plug-in υβριδικά μοντέλα στην κινεζική αγορά, τα οποία αποτελούνται από το σεντάν Α6 και το SUV Q7. Όμως Πριν από το τέλος του έτους, σχεδιάζει να εισαγάγει τρία ακόμα τα οποία θα είναι τα Q5 , A7 Sportback και A8.  
 
Σκοπός της γερμανικής φίρμας σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της είναι ο αριθμός των ηλεκτροκίνητων μοντέλων να είναι μίνιμουμ 9 μοντέλα μέχρι το 2021, χωρίς ωστόσο να παράσχει περισσότερες πληροφορίες για αυτά. Παράλληλα ανέφερε πως μέχρι το 2025 όλα τα προϊόντα της θα έχουν ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.
 
Η Audi ήταν η μεγαλύτερη premium μάρκα στην Κίνα μέχρι το 2018, ωστόσο στα πρώτα τρία τρίμηνα του 2019 η Mercedes-Benz είναι αυτή που διατηρεί τα πρωτεία. Κατά τους πρώτους εννέα μήνες, οι πωλήσεις της Audi αυξήθηκαν κατά 1,7% σε 491.040 μονάδες, ενώ οι παραδόσεις της Mercedes αυξήθηκαν κατά 5% στα 525.890 οχήματα.

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG