Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φρεσκάρισμα για τις Mercedes-AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φρεσκάρισμα για τις Mercedes-AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door

2.802 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

Οπτικές και τεχνικές αναβαθμίσεις πρόσφερε στις Mercedes-AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door Coupe η γερμανική φίρμα!

Διαθέσιμες από τον Απρίλη

Ήπια ανανεωμένες θα συνεχίσουν την πορεία τους στις παγκόσμιες αγορές οι Mercedes-AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door Coupe που έλαβαν από τη μάρκα το απαραίτητα φρεσκάρισμα. Αμφότερα τα μοντέλα, όπως γνωστοποίησε η μάρκα θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στην Ευρώπη από τον προσεχή Απρίλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ήπιες αλλαγές εξωτερικά

Εξωτερικά οι GT 63 και GT 63 S έχουν δανειστεί το «πρόσωπο» της GT 63 S E Performance. Ως εκ τούτου, οι εξωτερικές εισαγωγές αέρα είναι ελαφρώς πιο φαρδιές από πριν και η καθεμία ενσωματώνει τρία κάθετα πτερύγια σε αντίθεση με τα οριζόντια πτερύγια των μοντέλων πριν το... λίφτινγκ. Από κει και πέρα η γκάμα των χρωμάτων έχει αυξηθεί και περιλαμβάνει πλέον το Arabian Grey, το Cashmere White Magno και το China Blue. Συνολικά, οι αγοραστές μπορούν τώρα να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων ματ χρωμάτων, πέντε μεταλλικών αποχρώσεων, αλλά και των χρωμάτων Starling Blue Metallic και Starling Blue Magno. Προσφέρεται επίσης το νέο AMG Night Package II και ένας συνδυασμός του Night Package και του AMG Exterior Carbon Fiber Package.

Νέες επιλογές για εσωτερικό

Περισσότερες επιλογές υπάρχουν και για το εσωτερικό, καθώς πλέον υπάρχει μία νέα επένδυση από δέρμα Nappa. Υπάρχει επίσης ένα δίχρωμο τιμόνι AMG Performance και νέα πατάκια AMG. Παράλληλα η Mercedes υπόσχεται να λανσάρει περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης τα επόμενα χρόνια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI