Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο μοντέλο το ανανεωμένο RC λαμβάνει νέα φωτιστικά σώματα που συνδυάζονται αρμονικά με την γνωστή κυψελωτή γρίλια της μάρκας.

Όσον αφορά το 2λιτρο μηχανικό σύνολο, το μοτέρ έχει βελτιωθεί και το γκάζι έχει πιο άμεση απόκριση.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, οι αλλαγές είναι μικρές και αφορούν μια ανασχεδιασμένη κονσόλα, πιο πολυτελές φινίρισμα, ενώ προσφέρεται ευρεία γκάμα χρωμάτων για την καμπίνα.

Φρεσκαρισμένη Lexus RC

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

Η ανανεωμένη Lexus RC μόλις έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι. Δείτε ποιες είναι οι διαφορές.

Στα τέλη Αυγούστου ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου RC και τώρα, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί η μάρκα, το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του σήμερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το ανανεωμένο μοντέλο το ανανεωμένο RC λαμβάνει νέα φωτιστικά σώματα που συνδυάζονται αρμονικά με την γνωστή κυψελωτή γρίλια της μάρκας, μικρές αλλαγές στους αεραγωγούς των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων, νέες ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά που προσφέρουν μεγαλύτερη πρόσφυση και νέο σύστημα ανάρτησης που κάνουν την κύλιση πιο άνετη και πιο σπορτίφ.  Ακόμα, στο πίσω μέρος, έχουν τοποθετηθεί αεραγωγοί στις δύο άκρες του προφυλακτήρα που λέγεται πως βελτιώνουν τις ικανότητες του μοντέλου σε υψηλές ταχύτητες, ενώ την παράσταση κλέβουν τα νέα φωτιστικά σώματα και ο καινούριος διαχύτης.
 
Στον εσωτερικό διάκοσμο, οι αλλαγές είναι μικρές και αφορούν μια ανασχεδιασμένη κονσόλα, πιο πολυτελές φινίρισμα, ενώ προσφέρεται ευρεία γκάμα χρωμάτων για την καμπίνα.

Όσον αφορά το 2λιτρο μηχανικό σύνολο, η Lexus δεν δίνει στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες πέρα από το γεγονός πως το μοτέρ έχει βελτιωθεί και το γκάζι έχει πιο άμεση απόκριση. Με το φρεσκαρισμένο RC να είναι πλέον γεγονός, σύντομα πρέπει να περιμένουμε και την ανανεωμένη έκδοση του RC F.

Hyundai
NISSAN