Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με έρευνες, οι νοτιοκορεάτες προτιμούν τα γερμανικά σε σχέση με τα αμερικάνικα λόγω καλύτερου image και οικονομίας κατανάλωσης.

Σύμφωνα με έρευνες, οι νοτιοκορεάτες προτιμούν τα γερμανικά σε σχέση με τα αμερικάνικα λόγω καλύτερου image και οικονομίας κατανάλωσης.

«Φτιάξτε τα κορεάτικα»

7.259 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2017)

Υψηλόβαθμος Νοτιοκορεάτης δήλωσε στο Reuters ότι τα αμερικάνικα αυτοκίνητα δεν θα έχουν απήχηση στην νοτιοκορεάτικη αγορά μέχρι να ικανοποιήσουν τα θέλω των πολιτών εκεί.

Οι εισαγωγές αυτοκινήτων από τις ΗΠΑ πρέπει να αφορούν μοντέλα πιο ελκυστικά στην σχεδίαση τους, με χαμηλότερη τιμή και να είναι πιο οικονομικά στην κατανάλωση αν θέλουν να πετύχουν στην αγορά της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο αμφιλεγόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ συναντήθηκε με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογο του Μοοn Jae την περασμένη βδομάδα, στο περιθώριο σύσκεψης σχετικά με το εμπόριο των δύο χωρών που περιλαμβάνεται φυσικά και αυτό των αυτοκινήτων.

Μάρκες όπως η Ford, η General Motos και η Chrysler δεν έχουν τις επιθυμητές πωλήσεις σε αυτήν την αγορά που επί το πλείστον κυριαρχούν η Hyundai και η Κia. Μάλιστα, το μερίδιο τους φτάνει στο χαμηλότατο 1%!
 
Σχετικά με το θέμα, στέλεχος της Νοτιοκορεάτικης κυβέρνησης φέρεται να δήλωσε στο Reuters: « Tα αμερικάνικα αυτοκίνητα δεν θα επωφεληθούν αυτόματα από την συμφωνία μας. Θέλουμε να πούμε στις αμερικάνικες αυτοκινητοβιομηχανίες: φτιάξτε καλά αυτοκίνητα, φτιάξτε τα αυτοκίνητα που οι Κορεάτες επιθυμούν».

Σύμφωνα με έρευνες, οι νοτιοκορεάτες προτιμούν τα γερμανικά σε σχέση με τα αμερικάνικα λόγω καλύτερου image και οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN