Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

GP Καναδά: Poleman ο Russell, πέτυχε τον ίδιο χρόνο ο Verstappen

 Σχολιάστε 
4.075 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2024)
GP Καναδά: Poleman ο Russell, πέτυχε τον ίδιο χρόνο ο Verstappen
2 Φωτογραφίες »

- Russell o poleman γιατί έκανε τον γρηγορότερο γύρο... πρώτος!
- Πολύ κοντά και οι McLaren
- Πολύ πίσω οι οδηγοί της Ferrari

Russell o poleman γιατί έκανε τον γρηγορότερο γύρο... πρώτος!

Ο George Russell κατέκτησε την pole position για το Grand Prix του Καναδά με τον Βρετανό να κερδίζει το Max Verstappen, παρά το γεγονός ότι ο Ολλανδός σημείωσε τον ίδιο ακριβώς χρόνο λίγο αργότερα. Ο Russell είχε περάσει στην πρώτη θέση μετά την πρώτη του προσπάθειά του στο Q3 με έναν γύρο 1.12:000 και, ενώ ο Verstappen βελτίωσε τη δική του προσπάθεια στους κρίσιμους τελευταίους γύρους, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπόρεσε μόνο να ισοφαρίσει τον χρόνο του Russell και έτσι θα ξεκινήσει αύριο από την δεύτερη θέση.

Πολύ κοντά και οι McLaren

Ο Lando Norris απέχει από τους πρωτοπόρους μόλις 0,021 δευτερόλεπτα με τον teammate του Oscar Piastri να τον ακολουθεί, μπροστά από τον εντυπωσιακό Daniel Ricciardo που θα ξεκινήσει από την την πέμπτη θέση, 10 χρόνια μετά την πρώτη του νίκη στην F1 στο Circuit Gilles-Villeneuve.


Από αυτές τις θέσεις θα ξεκινήσουν αύριο τα μονοθέσια.
2 Φωτογραφίες »

Από αυτές τις θέσεις θα ξεκινήσουν αύριο τα μονοθέσια.

Πολύ πίσω οι οδηγοί της Ferrari

Ο Fernando Alonso πήρε τη 6η θέση με Aston Martin, ενώ ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσε το Q3 στην 7η θέση, ο οποίος θα βρίσκεται στην ομάδα και το 2025, κατέλαβε την 8η θέση, ενώ ο Lance Stroll με Aston Martin και η Williams του Alex Albon συμπλήρωσαν την πρώτη 10άδα. Ήταν μια δύσκολη μέρα για τη Ferrari, καθώς τόσο ο Charles Leclerc όσο και ο Carlos Sainz δεν κατάφεραν να περάσουν το Q2. Οι οδηγοί της Scuderia θα εκκινήσουν αύριο στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα, μόλις δύο εβδομάδες μετά την κοινή τους παρουσία στο βάθρο στο Μονακό.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Mercedes
NISSAN