Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
GP Καναδά: Βρεγμένες κατατακτήριες με νικητή τον Verstappen

GP Καναδά: Βρεγμένες κατατακτήριες με νικητή τον Verstappen

3.790 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2023)

Ο Max Verstappen πήρε την 25η pole position της καριέρας του στον Καναδά σε μια διαδικασία κατατακτηρίων που η βροχή έπαιξε μεγάλο ρόλο. Χαράς ευαγγέλια για την Haas με τον Hulkenberg στη δεύτερη θέση. Τρίτος ο βετεράνος Alonso.

GP Καναδά: 25η pole position για τον Verstappen

Το βροχερό Μόντρεαλ υποδέχθηκε τους πιλότους της F1 για τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Καναδά, το οποίο πραγματοποιείται στην πίστα Circuit Gilles-Villeneuve. Μέσα από μια διαδικασία που οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν τεράστιο ρόλο, ο Max Verstappen πήρε την 25η pole position της καριέρας του σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1:25.858, αν και στο Q2 όπου ο καιρός ήταν καλύτερος είχε επιτύχει γύρο σε 1:19.092.

Η μεγάλη έκπληξη της διαδικασίας ήταν ο Nico Hulkengerg με Haas όπου έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια με 1:27.102, ήτοι περί τα 1,24 δλ. πιο αργός από τον pole man, που τον έφερε στη δεύτερη θέση του grid. Σημειώστε πως αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του «Hulk» που θα εκκινήσει από την πρώτη γραμμή του grid, σκορπώντας ανείπωτη χαρά στις τάξεις της αμερικανικής ομάδας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
PEUGEOT