Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Tesla ανακοίνωσε τη νέα μειωμένη τιμή του SUV της εταιρείας Model X στις 79.500 δολάρια.

Η Tesla ανακοίνωσε τη νέα μειωμένη τιμή του SUV της εταιρείας Model X στις 79.500 δολάρια.

Γιατί η Tesla ρίχνει την τιμή του model X;

5.722 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2017)

H Tesla προσπαθεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και εκτός από το νέο «προσιτό» Model 3, αποφάσισε να ρίξει την τιμή και του πολυτελούς της SUV, Model X.

Η Tesla ανακοίνωσε τη νέα μειωμένη τιμή του SUV της εταιρείας Model X στις 79.500 δολάρια. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η κυκλοφορία του νέου σεντάν της εταιρείας, Model 3, με την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή εκκίνησης (35.000 δολάρια), θα μειώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον για το Model X.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, αρνήθηκε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, δήλωσε πως η ζήτηση για τα ακριβότερα Model X και Model S, αυξήθηκε με την είσοδο του φθηνότερου μοντέλου στην αγορά.

«Όταν ξεκίνησε η παραγωγή του Model X 75D, είχε χαμηλό περιθώριο κέρδους. Με το πέρασμα του χρόνου αυξήσαμε την αποδοτικότητα της παραγωγής και είμαστε σε θέση να ρίξουμε τη τιμή του και να περάσουμε ακόμα περισσότερη αξία στους πελάτες μας» ήταν η δήλωση της εταιρείας στην ανακοίνωση της νέας τιμής της βασικής έκδοσης του μοντέλου από τις 82.500 δολάρια στα 79.500, μια πτώση της τάξης των 3.000 δολαρίων.

Η ακριβότερη έκδοση του Model Χ, το P100D, με ακόμα γρηγορότερη επιτάχυνση και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, κοστίζει 145.000 δολάρια.

Από την άλλη το «μοντέλο των μαζών», όπως πλασάρει το Model 3 η Tesla, ξεκινά από τις 35.000 δολάρια, ενώ η γρηγορότερη έκδοση , με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία κοστίζει 44.000 δολάρια, και έχει στόχο να χτυπήσει την κατηγορία των πολυτελών σεντάν, όπως το Audi A4, την σειρά 3 της BMW και την Mercedes C-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN