Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Ποια αυτοκίνητα πληρώνουν 5€ φθηνότερα διόδια το 2024;
3 Φωτογραφίες »

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Ποια αυτοκίνητα πληρώνουν 5€ φθηνότερα διόδια το 2024;

9.675 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

- Green e-pass: Φθηνότερη κατά 5 ευρώ η διέλευση Ρίου-Αντιρρίου
- Αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα κατηγορίας Β, ισχύει για όλο το 2024
- Για να το αποκτήσετε χρειάζεται εγγραφή στο gefyraepass.gr
- Το νέο πρόγραμμα συμβάλει στη μείωση των ρύπων

Green e-pass:Φθηνότερη κατά 5 ευρώ η διέλευση Ρίου-Αντιρρίου

Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, μέλος του Δικτύου της VINCI Highways, είναι η πρώτη παραχωρησιούχος εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει έκπτωση στα διόδια, μέσω ενός νέου εκπτωτικού συνδρομητικού προγράμματος με το όνομα «Green e-pass». Έτσι λοιπόν, με αφορμή την 20ή επέτειο λειτουργίας της γέφυρας, το Green e-pass θα παρέχει έκπτωση ύψους 34% σε κάθε διέλευση για μια συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων. Ποια είναι αυτή;

Αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ισχύει για όλο το 2024

Ο λόγος για τα ηλεκτρικά οχήματα κατηγορίας Β (σ.σ. αυτοκίνητα με μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα μέχρι 3.500 κιλά για τη μεταφορά 9 το πολύ επιβατών, μαζί με τον οδηγό), δηλαδή κατά βάση όλα τα επιβατικά ηλεκτρικά της αγοράς. Η προσφορά αφορά αποκλειστικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η έκπτωση είναι ύψους 34% σε κάθε διέλευση από τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και θα ισχύει από 1η Φεβρουαρίου και για όλο το 2024.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα Green e-pass παρέχει ενιαία έκπτωση 5 ευρώ για όλες τις διελεύσεις ηλεκτρικών οχημάτων (τελικό κόστος διέλευσης: 9,70  ευρώ). Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει ηλεκτρονική διαχείριση λογαριασμού από το www.gefyraepass.gr ή την εφαρμογή MyGefyra, εύκολες και γρήγορες διελεύσεις από τις λωρίδες e-pass της Γέφυρας, καθώς και δυνατότητα χρήσης του πομποδέκτη για την πληρωμή διοδίων σε όλους τους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.

Για να το αποκτήσετε χρειάζεται εγγραφή στο gefyraepass.gr

Για να αποκτήσετε το e-pass ηλεκτρικού οχήματος πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gefyraepass.gr και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Θέλω να γίνω συνδρομητής». Κατόπιν, θα συμπληρώσετε τη φόρμα της αίτησης και θα επιλέξετε το προϊόν Green E-pass. Όταν δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας, θα λάβετε το συμβόλαιό σας μέσω e-mail και ο πομποδέκτης θα αποσταλεί δωρεάν με υπηρεσία courier. Στη συνέχεια, αφού παραλάβετε τον πομποδέκτη σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Το νέο πρόγραμμα θέλει να συμβάλει στη μείωση των ρύπων

Με την εισαγωγή του νέου προγράμματος Green E-pass η εταιρεία επιδιώκει να συμβάλει περαιτέρω και στη μείωση των εκπομπών ρύπων από τους χρήστες της γέφυρας. Παράλληλα, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές ηλεκτρονικών προγραμμάτων να υπογράφουν ψηφιακά τις συμβάσεις για όλα τα προϊόντα e-pass. Η ψηφιοποιημένη διαδικασία υπογραφών που σύμφωνα με την εταιρεία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε προγράμματα e-pass, συντελεί στην περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, με την εξάλειψη περίπου 10.000 ταχυδρομικών ανταλλαγών ετησίως.

Autotriti.gr
Hyundai