Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ABT RS5-R Sportback, λαμβάνει αρκετά νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό ολοκληρώνονται με ένα σετ τροχών 21 ιντσών.

Το εσωτερικό έχει λάβει με τη σειρά του πολλά ανθρακονημάτινα στοιχεία.

Η ΑΒΤ πρόσθεσε 80 ίππους στο Audi RS5 Sportback

2.089 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Βελτιωτικό πακέτο για το Audi RS5 Sportback παρουσίασε η ΑΒΤ, το οποίο κάνει ακόμα πιο επιθυμητό το μοντέλο, ωστόσο η γερμανική εταιρεία αναφέρει πως δε θα είναι για… «χόρταση».

Με το Audi RS5 Sportback εκτός από την Ευρώπη να πωλείται σε ΗΠΑ και Καναδά, όπως φαίνεται οι μόλις 50 μονάδες που θα εξοπλιστούν με το πακέτο RS5-R, θα κάνει τους ιδιοκτήτες των μοντέλων να «τρέξουν» προκειμένου να προλάβουν ένα από τα κομμάτια που θα προσφέρει η ΑΒΤ.
 
Το ABT RS5-R Sportback, λαμβάνει αρκετά νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά όπως ένα εμπρόσθιο χείλος στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα αλλά και ένα νέο πλαίσιο γρίλιας. Στο πίσω μέρος θα βρείτε ένα διαφορετικό σύστημα εξάτμισης, μία μικρή και διακριτική αεροτομή αλλά και ένα αεροδυναμικό διαχύτη. Κοινό χαρακτηριστικό των προαναφερόμενων εξαρτημάτων η κατασκευή τους από ίνες άνθρακα για να μειωθεί όσο το δυνατό περισσότερο το επιπλέον βάρος. Οι αλλαγές στο εξωτερικό ολοκληρώνονται με ένα σετ τροχών 21 ιντσών.
 
Το εσωτερικό έχει λάβει με τη σειρά του πολλά ανθρακονημάτινα στοιχεία που εντοπίζονται στον επιλογέα ταχυτήτων, στα πάνελ των θυρών, ακόμα και στα καθίσματα. Παράλληλά η βελτιωτική εταιρεία καλωσορίζει τους επιβάτες στο εσωτερικό με το λογότυπο της να προβάλλεται μέσω των φώτων εισόδου.
 
Το κύριο χαρακτηριστικό του συνολικού πακέτου είναι ο βελτιωμένος twin-turbo 2,9 λίτρων V6 κινητήρας, ο οποίος είναι πλέον σε θέση να προσφέρει 530 ίππους, αριθμός αρκετά μεγαλύτερος από τα 450 εργοστασιακά άλογα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η ABT υποστηρίζει το κιτ αναβάθμισης με εγγύηση τεσσάρων ετών ή 161.000 χιλιομέτρων.

Peugeot - Toyota
MAXUS EDELIVER 5